1. Neuromarketing ve Dijital Teknoloji
  2. Nesnelerin İnterneti ve Teknolojik İnsan Faktörü
  3. Lokomotif: Bilgi Teknolojileri
  4. Momo Challenge Çocuklar için Önemli Bir Tehlike mi? Yoksa Viral Bir Aldatmaca mı?
  5. Türkiye’nin Özel Yetenekli Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor
  6. Hakan NERGİS: “Türkiye Spor Zirvesi’nde Buluşalım”
  7. Çocuklar Sokakta Oynamayı Tablete Tercih Ediyor
  8. Dünyaları Tamamen Dijital Olan Bir Nesli Nasıl Koruyabiliriz
  9. Dosya Konusu: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
  10. Güvenlik Sektörünün CONFEX’i ISAF Exclusive Ankara’da Gündemi Belirledi
  11. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Bilişimin Gündemini Belirleyecek
  12. Av. Arb. Murat KEÇECİLER: “Kişisel Verileri Koruma Politikası Nasıl Şekillenmeli?”
  13. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda 300 Kişi Birbiriyle Tanışacak!
  14. Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor
  15. Türk Savunma Şirketleri Malezya’da Önemli Adımlar Attı
  16. Savunmada 2019 İhracat Hedefi 3 Milyar Dolar
  17. Türk Savunma Sanayisi Gücünü Asya’ya Taşıdı
  18. En Büyük Şikayet Konusu Tele Pazarlama
  19. Türkiye’nin Kurtuluşu Bilişimle Olacak
  20. “Gelecekte Bilişim Konferansı” Geleceğin Akıllı Dünyasına Işık Tutacak
  21. Blockchain Her Alanda… Değişimleri Nasıl Avantajımıza Çeviririz?
  22. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Değişim, Dijital ve Değerler Konuşuldu
  23. Siber Hippiler
  24. Türkiye’de Elektrik Piyasasının Gelişimi ve Bilişim
  25. Bu Yaz Oyun Yaz
  26. Veri Analizinde Lider Olmak?
  27. İbrahim ELBAŞI: “Dijital Dönüşüme Katkı Sağlayacak Yenilikçi Fikirlerin Adresiyiz”
  28. Değişim Yönetimi ve Endüstri 4.0
  29. 3. Taraf Veri İhlalleri Şirketlerin Başını Ağrıtıyor
  30. Güvenlik Açıklarını Ortaya Çıkararak 1 Milyon Dolar Kazandı
  31. Dosya Konusu: “Perakende Sektörü”
  32. HİSAR’dan Bir Başarı Daha
  33. Android Dünyasında Bir İlk: Yapay Zekalı Asistan
  34. Tansu YEĞEN: “Yapay Zekâya Giden Yol: Robot Yazılımlar”
  35. Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!
  36. Hunko Motorlu Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  37. ASF Otomotiv A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  38. Kaya Seyehat Turizm San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  39. Boeing CEO’sundan Kamuoyuna Açıklama
  40. KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı
  41. “Madde ve Gerekçesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bilgi Notu) ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Terimler Sözlüğü” Yayınlandı
  42. Bölgenin Dijital Açıdan En Olgun Ülkesi Türkiye
  43. TÜSİAD Tokyo’da Düzenlenen B20 Zirvesi’ne Katıldı
  44. Elektronik Harpte Kullanılacak Uçaklar Türkiye’ye Geldi
  45. “Hibrit Savaş” ve “Siber Terör” Gündemin İlk Sırasına Oturdu
  46. Turizm, Perakende ve Telekomünikasyon Sektörlerinde İşe Alımlar Hız Kazandı
  47. Gemicilik Sektörü Dijitalleşmede Geç Kalıyor
  48. İnternetten En Büyük Beklenti Eğitime ve Sağlığa Kolay Erişim
  49. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ Oldu
  50. Robot Nüfusu 2,5 Milyon Oldu
  51. Medya ve Eğlence Şirketleri 2019’da Baby Boomers Kuşağına Odaklanacak
  52. Avrupa Otonom Araçta ABD’yi Solluyor
  53. Veri Sorumlularına Örnek Olması için “KVKK KİŞİSEL VERİ SAKLAMA ve İMHA POLİTİKASI” Yayınlandı
  54. Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik ISAF Exclusive’de Masaya Yatırılıyor
  55. Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek
  56. Turmobil Turizm Rent a Car Taşımacılık ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  57. Çocukları “Momo”dan Korumak için Ne Yapmalı?
  58. VERBİS’e Kayıtla İlgili Olarak Veri Sorumlularına Yardımcı Olmak Üzere “SORULARLA VERBİS” Yayınlandı
  59. Türk Ekibi Antarktika Bilim Seferi’nden Döndü
  60. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “5G’yi 2020’de Hizmete Sunacağız”
  61. İstihdam Seferberliğine Destek: İlk Dört Ayda 1300 Yeni İstihdam
  62. KVKK İhlali Korkusu CISO’ların Yüzde 63’ünü Uykusuz Bırakıyor
  63. Dijital Dönüşümün Dünya Liderleri İstanbul’da Bir Araya Geliyor
  64. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Akıllı Ulaşım Teknolojileriyle En Baştaki Hedefimiz, Ölümlü ve Ağır Yaralanmalı Kazaları Azaltmak”
  65. KKTC’de Toplam Bedeli 352 Milyon Lira Olan 4 Proje Gerçekleşecek
  66. Yerli ve Milli Bilişim Ürünlerimizi Bu Topraklarda Üretiyoruz
  67. Siber Korsanların 13 Milyon Euro Ele Geçirmeye Çalıştığı Banka Operasyonlarını Durdurdu
  68. Dünyanın En Hafif Mayın Dedektörü: OZAN
  69. Adnan Özen İnşaat Taah. En. Turz. Tiç. ve San. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  70. TÜBİTAK, Bilim ve Teknoloji Haftasını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak
  71. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Sırada Yerlileşme Var”
  72. Mobil Cihazlara Yönelik Saldırılar 2018’de İki Kat Arttı
  73. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “KOSGEB Akıllı Dijital Teknolojiyi Destekleyecek”
  74. ING Bank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  75. Okullara TEKNO-ÖNDER Geliyor
  76. En Zengin 100 Türk Açıklandı
  77. Mavi Vatan’da Milli Sistemler Görevde
  78. Silikon Vadisi’nin Tahtı Sallanıyor
  79. Ekran Karşısında Geçirilen Zamanı Azaltmak için 8 Öneri
  80. Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  81. Borlease Otomotiv A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  82. Derindere Turizm Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  83. Dijital Dönüşüm; Blockchain Zirvesi 26 Nisan’da İstanbul’da Gerçekleşecek
  84. Big Data ve Yeni Siyaset
  85. Türk Sanayi Kuruluşu AB Horizon 2020’den En Yüksek Teşviği Almaya Hak Kazandı
  86. Ömer ÇOLAKOĞLU: “Dijital Dönüşümde ‘Simple’ Düşünmek”
  87. Siber Güvenlik Çalışanlarınızla Başlıyor
  88. Mustafa GAYIR: “Türkiye’de Lojistik Sektörü ve Dijital Dönüşüm Evresi”
  89. Savunma Sanayii Başkanlığı & Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul İş Birliği ile “Siber Güvenlik Fikir Yarışması”
  90. Rafine Bilgi ve Rekabetçi Teknoloji
  91. E-Posta Dolandırıcılarına Göz Açtırmayın
  92. Dijital Paranın Kaderi Kurumsallaşmaya Bağlı
  93. Dijitalin En İyileri 9. MIXX Awards Türkiye’de Belli Oldu
  94. Dosya Konusu: “Blockchain”
  95. Cem SÜNBÜL: “Dijitalize Dünya, Mobilize Medya”
  96. IT Forum Turkey’de Günümüzün Dünyası ve Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
  97. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya Oldu
  98. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019 Başvuruları için Son Günler…
  99. Simone Kaslowski TÜSİAD Başkanı Seçildi
  100. “A Ticket For Your Future” Programı Başvuruları Başladı
  101. Uzay Teknolojileri İçin İş Birliği
  102. Sihirli Kelime: “Empati”
  103. Türk Oyun Devi Yeni Oyunlar ve Teknolojiler için Ekibini Genişletiyor
  104. Yapay Zekâ ve Blockchain ile Sahtecilik Tespiti
  105. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı Cömert Varlık Oldu
  106. Türk Şirketten ABD’de Uzay ve Havacılık Yatırımı
  107. Beyaz Eşyalarınızın Suça Karışmadığından Emin misiniz?
  108. 2018 Yılı İhracat Şampiyonları Belli Oldu
  109. Kadıköy Geleceği Konuşuyor: Yapay Zekâ Geleceğimizi Nasıl Etkileyecek?
  110. Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirim
  111. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş. (Nereden Nereye) – KVKK Veri İhlali Bildirim
  112. Enterprise (Yes Oto) – KVKK Veri İhlali Bildirim
  113. 750 Genç Yarını İnşa Etmek için Proje Üretecek
  114. Bulut Bilişim 3 Yılda 130 Bin Kişiye Yeni İş Fırsatları Yaratacak
  115. Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri Sergisi Kapılarını Açıyor
  116. Japon Teknoloji Şirketi Türkiye Pazarına Girdi
  117. Siber Suç Karaborsaları Yıkıcı Endüstriye Dönüştü
  118. Bakterileri Yok Eden, Radyasyona Kalkan Olan Seramik
  119. Boğaziçi Ventures’ın Yeni Ortağı Kenan Çolpan Oldu
  120. İş Gücünde Dijital Yetkinliğin Artırılması Avrupa’da Büyümeyi Canlandırabilir
  121. Avrasya’yı Buluşturan Nesnelerin İnterneti Zirvesi Yeniden İstanbul’da!
  122. Teknoloji Girişimcileri İstanbul’dan Global Pazarlara Açılıyor
  123. KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor
  124. KVKK Başkanı: “Kişisel Verilerin Korunması Noktasında Tüm Sektörlere Yol Gösteriyoruz”
  125. 2019 Yılında Türkiye’deki Teknoloji Harcamaları 17,1 Milyar Dolara Ulaşacak
  126. İş ve Ekonomi Dünyası Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Buluşuyor
  127. Dijital Dünyanın “Oscar”ı MIXX Awards Türkiye’de Finale Kalanlar
  128. Robot Kuryeler Şehirleri Dönüştürecek
  129. Siber Suçlular 2018’de Basit DDoS Operasyonlarından Vazgeçti
  130. PİLOT’tan Girişimcilere 125 Bin TL Nakit Destek
  131. Holiday Inn İstanbul – Şişli – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  132. Hedef Araç Kiralama ve Servis A.Ş. (Hedef Filo) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  133. Ticari Yazılımda Kiralama Dönemi Başlıyor
  134. Netmarble EMEA Genel Müdürü Aras Şenyüz Oldu
  135. Ar-Ge’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Örneği
  136. 2019 Yılının Öne Çıkan 6 Teknoloji Trendi
  137. Sigortacılık Sektöründe ‘Çevik’ Büyümenin Lokomotifi Teknoloji ve İnovasyon
  138. Telekom Sektörü Gelecek Üç Yıl için İddialı
  139. Çocuklar Kontrol Bende Programıyla Bilinçleniyor
  140. Türkiye’de Y Kuşağının Yüzde 73’ü Online Tehdide Maruz Kalıyor
  141. 2030 Yılı Gelecek Hayalini Çek, Lizbon’da Eğitim Fırsatını Yakala
  142. TikTok #DahaİyiBirİnternet Kampanyasını Başlattı
  143. Yerel Seçimin Kilidi Gençler ve Fiber İnternet
  144. Arşiv Koleksiyonlarındaki 1.800.000 Yazılı ve Görsel Dijital Belge Kullanıma Açıldı
  145. Oyun Severler 4 Gün Boyunca Oyun ve Dijital Eğlenceye Doydu
  146. Milli Girişimler Sahneye Çıktı
  147. Çalışandaki Güven Eksikliği Yüzde 30 Kayıp Demek
  148. Kişisel Cihazlar Şirket Ağları için Arka Kapı mı?
  149. 5G Üzerinden Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri
  150. Cybercamp’te Geleceğin Siber Güvenlik Uzmanları Yetişiyor
  151. Chafer Siber Casusluk Grubu İran’daki Elçilikleri Hedef Aldı
  152. Dünyada 3 Milyon Siber Güvenlik Uzmanı Açığı Devam Ediyor
  153. Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın Oldu
  154. Kayseri ve Bursa’nın Doğalgaz Dağıtımını SOCAR Yapacak
  155. Apple’ın Güvenlik Açığının Siber Saldırganlar Tarafından Kullanılması Zor
  156. Vodafone Discover Genç Yetenek Programı’na Başvurular Başladı
  157. Uluslararası Dolandırıcılık Raporu Yayınlandı
  158. İlaç Sektöründe Teknoloji Şirketleriyle Evlilikler
  159. Ebeveynler Çocuklarını Mavi Balina Oyunundan Nasıl Koruyabilir?
  160. KVKK’da Dev Cezalara Doğru…
  161. Huawei Kurucusundan Casuslukla İlgili Kritik Açıklama
  162. Geleceğin Yayın Platformu için İmzalar Atıldı
  163. Yeni Türkiye’de Teknolojinin Yeri ve Geleceği
  164. Dosya Konusu: “Endüstri 4.0”
  165. Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler
  166. 46 Bin Kişi ile 48 Saatlik Oyun Tasarım Maratonu
  167. Her Nesneye Bir İnternet
  168. Hakan YILMAZ: “Dijitalleşmenin Tam Zamanı”
  169. Nesnelerin İnterneti
  170. 100 Samsung Telefon Hediye! Dergilik’te “Dijital Biz”i İndir, Şansını Katla!
  171. Adem KAYA: “Bilişimin Geleceği ve Türkiye’nin Pazardaki Konumu”
  172. Başakşehirli Çocuklar Kendi Animasyon Filmlerini Üretiyor
  173. Kripto Paralar ve Terörün Finansmanı
  174. Optimum Otomotiv Satış Sonrası Çözümleri Tic. A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  175. ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  176. TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  177. İnsan Sağlığının En Etkin Koruyucusu: Gıda ve Sağlık Sektörlerinde Akıllı Etiket Kullanımı
  178. İhracat Yeşil Sahalara İniyor
  179. Süleyman DEMİR: “Turizmde Deneyimlerimiz Teknolojiye Doğru Yöneliyor”
  180. ANIMOTO Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  181. Dijital Dönüşüm
  182. Çocuklarla Birlikte Büyüyen TEGV 24 Yaşında!
  183. Mobil Oyun ve Uygulamalara 101 Milyar Dolar Harcadık
  184. Yapay Zekânın İhtiyaç Duyduğu 5 Meslek
  185. Blokzincir Araştırma Ağı (BAĞ) Kuruluyor
  186. Mustafa ÇELİKPENÇE: “Türkiye’de Bilişim ve Gelecek 5.0”
  187. Sevgilinize Hediye Alırken Siber Saldırganların Hedefi Olmayın
  188. Çocuklarımız Endüstri 4.0 Devrimine Hazır mı?
  189. Yıldızlı Projeler Yarışması’na Başvurular Başladı
  190. Yerli ve Milli Teknolojiler için Paydaşlar Buluşuyor
  191. ThingsPro Suite Çözümündeki Yedi Açık Kapatıldı
  192. Dubai’den Türkiye’ye 200 Milyon Dolar Geliyor
  193. Uçan Araba, Sürücüsüz Araç, Roket Yarışmaları… TEKNOFEST 2019 Başvuruları Başladı!
  194. Dr. Özgür AKIN: “AKINROBOTICS İnsansı Robot Teknolojilerini Yönlendiriyor”
  195. Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Akıllı Sistemler
  196. Siber Dolandırıcılar Bu Kez Netflix’i Alet Ediyor
  197. Verinin Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) Yeri Konuşuldu
  198. Ahmet Hamdi ATALAY: “Teknolojide Geleceği HAVELSAN Yazıyor”
  199. Üretmeye, Markalaşmaya, İhracata ve Büyümeye Odaklanma Zamanı
  200. Türkiye’nin İlk, Avrupa’nın En Büyük Espor Sahnesi Açıldı!
  201. Kadın Yönetici ile Çalışan Şirket, Y ve Z Kuşağını Kazanır
  202. Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
  203. 773 Milyon Email Hacklendi! İçinde Sizinki de Var mı?
  204. BT Yöneticileri “İş’te Güvenlik: Risk ve Esneklik” Teması ile BT Güvenlik Zirvesinde Buluşacak
  205. IAB Türkiye’de Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
  206. Geleceğin Mühendisleri Merak Makinesi Programında Geliştirdikleri Tasarımları Sergiledi
  207. Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de Teknoloji Sektörünün Öncüleri Belirlendi
  208. Ayakkabını Uzaktan Kumanda Et
  209. Turizmin Geleceği Blockchain Teknolojileriyle Değişiyor
  210. Smart Future Expo 2018’de Gelişen Yeni Teknolojiler Konuşuldu
  211. Nesnelerin İnterneti ile Kurumsal Kaynak Planlama
  212. Alaattin ÇAĞIL: “Sosyal Medya Geliştikçe Bizleri Bekleyen Riskler”
  213. Siber Güvenliğinizi Taçlandırın!
  214. Endüstri 4.0 ve Akıllı Lojistik
  215. Enez ÖZEN: “Türkiye, Sosyal Medya Kullanımında Dünyada İlk 5’te”
  216. Kapıyı Çalan Mekanik Kol
  217. Dr. Mustafa Özgür GÜNGÖR: “Ar-Ge ve Dijital Dönüşüm”
  218. Yeni Teknolojiler ve Değişim
  219. Said ERCAN: “Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu”
  220. “Dijital Türkiye” Hedefine Platform ve Çözümlerle Katkıda Bulunuyoruz
  221. Ferdi YILMAZ: “Türkiye İnovasyon Sisteminde Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Bilinçli Teknoloji”
  222. BİLİŞİM GRUBU Teknoloji Gündemini Değerlendirdi
  223. Hüsnü TAVLAŞ: “Öncelik Siber Güvenlik Olmalı”
  224. Bilişimciler Zirvesi’nden Tüm Türkiye’ye Gelecek 5.0 Çağrısı!
  225. Dijital Dünyanın Nabzı “Dijital Biz Dergisi” ile Atıyor
  226. Marriott International, Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    Banner Top
    1. Neuromarketing ve Dijital Teknoloji
    2. Nesnelerin İnterneti ve Teknolojik İnsan Faktörü
    3. Lokomotif: Bilgi Teknolojileri
    4. Momo Challenge Çocuklar için Önemli Bir Tehlike mi? Yoksa Viral Bir Aldatmaca mı?
    5. Türkiye’nin Özel Yetenekli Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor
    6. Hakan NERGİS: “Türkiye Spor Zirvesi’nde Buluşalım”
    7. Çocuklar Sokakta Oynamayı Tablete Tercih Ediyor
    8. Dünyaları Tamamen Dijital Olan Bir Nesli Nasıl Koruyabiliriz
    9. Dosya Konusu: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
    10. Güvenlik Sektörünün CONFEX’i ISAF Exclusive Ankara’da Gündemi Belirledi
    11. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Bilişimin Gündemini Belirleyecek
    12. Av. Arb. Murat KEÇECİLER: “Kişisel Verileri Koruma Politikası Nasıl Şekillenmeli?”
    13. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda 300 Kişi Birbiriyle Tanışacak!
    14. Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor
    15. Türk Savunma Şirketleri Malezya’da Önemli Adımlar Attı
    16. Savunmada 2019 İhracat Hedefi 3 Milyar Dolar
    17. Türk Savunma Sanayisi Gücünü Asya’ya Taşıdı
    18. En Büyük Şikayet Konusu Tele Pazarlama
    19. Türkiye’nin Kurtuluşu Bilişimle Olacak
    20. “Gelecekte Bilişim Konferansı” Geleceğin Akıllı Dünyasına Işık Tutacak
    21. Blockchain Her Alanda… Değişimleri Nasıl Avantajımıza Çeviririz?
    22. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Değişim, Dijital ve Değerler Konuşuldu
    23. Siber Hippiler
    24. Türkiye’de Elektrik Piyasasının Gelişimi ve Bilişim
    25. Bu Yaz Oyun Yaz
    26. Veri Analizinde Lider Olmak?
    27. İbrahim ELBAŞI: “Dijital Dönüşüme Katkı Sağlayacak Yenilikçi Fikirlerin Adresiyiz”
    28. Değişim Yönetimi ve Endüstri 4.0
    29. 3. Taraf Veri İhlalleri Şirketlerin Başını Ağrıtıyor
    30. Güvenlik Açıklarını Ortaya Çıkararak 1 Milyon Dolar Kazandı
    31. Dosya Konusu: “Perakende Sektörü”
    32. HİSAR’dan Bir Başarı Daha
    33. Android Dünyasında Bir İlk: Yapay Zekalı Asistan
    34. Tansu YEĞEN: “Yapay Zekâya Giden Yol: Robot Yazılımlar”
    35. Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!
    36. Hunko Motorlu Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    37. ASF Otomotiv A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    38. Kaya Seyehat Turizm San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    39. Boeing CEO’sundan Kamuoyuna Açıklama
    40. KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı
    41. “Madde ve Gerekçesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bilgi Notu) ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Terimler Sözlüğü” Yayınlandı
    42. Bölgenin Dijital Açıdan En Olgun Ülkesi Türkiye
    43. TÜSİAD Tokyo’da Düzenlenen B20 Zirvesi’ne Katıldı
    44. Elektronik Harpte Kullanılacak Uçaklar Türkiye’ye Geldi
    45. “Hibrit Savaş” ve “Siber Terör” Gündemin İlk Sırasına Oturdu
    46. Turizm, Perakende ve Telekomünikasyon Sektörlerinde İşe Alımlar Hız Kazandı
    47. Gemicilik Sektörü Dijitalleşmede Geç Kalıyor
    48. İnternetten En Büyük Beklenti Eğitime ve Sağlığa Kolay Erişim
    49. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ Oldu
    50. Robot Nüfusu 2,5 Milyon Oldu
    51. Medya ve Eğlence Şirketleri 2019’da Baby Boomers Kuşağına Odaklanacak
    52. Avrupa Otonom Araçta ABD’yi Solluyor
    53. Veri Sorumlularına Örnek Olması için “KVKK KİŞİSEL VERİ SAKLAMA ve İMHA POLİTİKASI” Yayınlandı
    54. Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik ISAF Exclusive’de Masaya Yatırılıyor
    55. Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek
    56. Turmobil Turizm Rent a Car Taşımacılık ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    57. Çocukları “Momo”dan Korumak için Ne Yapmalı?
    58. VERBİS’e Kayıtla İlgili Olarak Veri Sorumlularına Yardımcı Olmak Üzere “SORULARLA VERBİS” Yayınlandı
    59. Türk Ekibi Antarktika Bilim Seferi’nden Döndü
    60. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “5G’yi 2020’de Hizmete Sunacağız”
    61. İstihdam Seferberliğine Destek: İlk Dört Ayda 1300 Yeni İstihdam
    62. KVKK İhlali Korkusu CISO’ların Yüzde 63’ünü Uykusuz Bırakıyor
    63. Dijital Dönüşümün Dünya Liderleri İstanbul’da Bir Araya Geliyor
    64. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Akıllı Ulaşım Teknolojileriyle En Baştaki Hedefimiz, Ölümlü ve Ağır Yaralanmalı Kazaları Azaltmak”
    65. KKTC’de Toplam Bedeli 352 Milyon Lira Olan 4 Proje Gerçekleşecek
    66. Yerli ve Milli Bilişim Ürünlerimizi Bu Topraklarda Üretiyoruz
    67. Siber Korsanların 13 Milyon Euro Ele Geçirmeye Çalıştığı Banka Operasyonlarını Durdurdu
    68. Dünyanın En Hafif Mayın Dedektörü: OZAN
    69. Adnan Özen İnşaat Taah. En. Turz. Tiç. ve San. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    70. TÜBİTAK, Bilim ve Teknoloji Haftasını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak
    71. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Sırada Yerlileşme Var”
    72. Mobil Cihazlara Yönelik Saldırılar 2018’de İki Kat Arttı
    73. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “KOSGEB Akıllı Dijital Teknolojiyi Destekleyecek”
    74. ING Bank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    75. Okullara TEKNO-ÖNDER Geliyor
    76. En Zengin 100 Türk Açıklandı
    77. Mavi Vatan’da Milli Sistemler Görevde
    78. Silikon Vadisi’nin Tahtı Sallanıyor
    79. Ekran Karşısında Geçirilen Zamanı Azaltmak için 8 Öneri
    80. Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    81. Borlease Otomotiv A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    82. Derindere Turizm Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    83. Dijital Dönüşüm; Blockchain Zirvesi 26 Nisan’da İstanbul’da Gerçekleşecek
    84. Big Data ve Yeni Siyaset
    85. Türk Sanayi Kuruluşu AB Horizon 2020’den En Yüksek Teşviği Almaya Hak Kazandı
    86. Ömer ÇOLAKOĞLU: “Dijital Dönüşümde ‘Simple’ Düşünmek”
    87. Siber Güvenlik Çalışanlarınızla Başlıyor
    88. Mustafa GAYIR: “Türkiye’de Lojistik Sektörü ve Dijital Dönüşüm Evresi”
    89. Savunma Sanayii Başkanlığı & Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul İş Birliği ile “Siber Güvenlik Fikir Yarışması”
    90. Rafine Bilgi ve Rekabetçi Teknoloji
    91. E-Posta Dolandırıcılarına Göz Açtırmayın
    92. Dijital Paranın Kaderi Kurumsallaşmaya Bağlı
    93. Dijitalin En İyileri 9. MIXX Awards Türkiye’de Belli Oldu
    94. Dosya Konusu: “Blockchain”
    95. Cem SÜNBÜL: “Dijitalize Dünya, Mobilize Medya”
    96. IT Forum Turkey’de Günümüzün Dünyası ve Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
    97. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya Oldu
    98. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019 Başvuruları için Son Günler…
    99. Simone Kaslowski TÜSİAD Başkanı Seçildi
    100. “A Ticket For Your Future” Programı Başvuruları Başladı
    101. Uzay Teknolojileri İçin İş Birliği
    102. Sihirli Kelime: “Empati”
    103. Türk Oyun Devi Yeni Oyunlar ve Teknolojiler için Ekibini Genişletiyor
    104. Yapay Zekâ ve Blockchain ile Sahtecilik Tespiti
    105. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı Cömert Varlık Oldu
    106. Türk Şirketten ABD’de Uzay ve Havacılık Yatırımı
    107. Beyaz Eşyalarınızın Suça Karışmadığından Emin misiniz?
    108. 2018 Yılı İhracat Şampiyonları Belli Oldu
    109. Kadıköy Geleceği Konuşuyor: Yapay Zekâ Geleceğimizi Nasıl Etkileyecek?
    110. Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirim
    111. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş. (Nereden Nereye) – KVKK Veri İhlali Bildirim
    112. Enterprise (Yes Oto) – KVKK Veri İhlali Bildirim
    113. 750 Genç Yarını İnşa Etmek için Proje Üretecek
    114. Bulut Bilişim 3 Yılda 130 Bin Kişiye Yeni İş Fırsatları Yaratacak
    115. Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri Sergisi Kapılarını Açıyor
    116. Japon Teknoloji Şirketi Türkiye Pazarına Girdi
    117. Siber Suç Karaborsaları Yıkıcı Endüstriye Dönüştü
    118. Bakterileri Yok Eden, Radyasyona Kalkan Olan Seramik
    119. Boğaziçi Ventures’ın Yeni Ortağı Kenan Çolpan Oldu
    120. İş Gücünde Dijital Yetkinliğin Artırılması Avrupa’da Büyümeyi Canlandırabilir
    121. Avrasya’yı Buluşturan Nesnelerin İnterneti Zirvesi Yeniden İstanbul’da!
    122. Teknoloji Girişimcileri İstanbul’dan Global Pazarlara Açılıyor
    123. KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor
    124. KVKK Başkanı: “Kişisel Verilerin Korunması Noktasında Tüm Sektörlere Yol Gösteriyoruz”
    125. 2019 Yılında Türkiye’deki Teknoloji Harcamaları 17,1 Milyar Dolara Ulaşacak
    126. İş ve Ekonomi Dünyası Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Buluşuyor
    127. Dijital Dünyanın “Oscar”ı MIXX Awards Türkiye’de Finale Kalanlar
    128. Robot Kuryeler Şehirleri Dönüştürecek
    129. Siber Suçlular 2018’de Basit DDoS Operasyonlarından Vazgeçti
    130. PİLOT’tan Girişimcilere 125 Bin TL Nakit Destek
    131. Holiday Inn İstanbul – Şişli – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    132. Hedef Araç Kiralama ve Servis A.Ş. (Hedef Filo) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    133. Ticari Yazılımda Kiralama Dönemi Başlıyor
    134. Netmarble EMEA Genel Müdürü Aras Şenyüz Oldu
    135. Ar-Ge’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Örneği
    136. 2019 Yılının Öne Çıkan 6 Teknoloji Trendi
    137. Sigortacılık Sektöründe ‘Çevik’ Büyümenin Lokomotifi Teknoloji ve İnovasyon
    138. Telekom Sektörü Gelecek Üç Yıl için İddialı
    139. Çocuklar Kontrol Bende Programıyla Bilinçleniyor
    140. Türkiye’de Y Kuşağının Yüzde 73’ü Online Tehdide Maruz Kalıyor
    141. 2030 Yılı Gelecek Hayalini Çek, Lizbon’da Eğitim Fırsatını Yakala
    142. TikTok #DahaİyiBirİnternet Kampanyasını Başlattı
    143. Yerel Seçimin Kilidi Gençler ve Fiber İnternet
    144. Arşiv Koleksiyonlarındaki 1.800.000 Yazılı ve Görsel Dijital Belge Kullanıma Açıldı
    145. Oyun Severler 4 Gün Boyunca Oyun ve Dijital Eğlenceye Doydu
    146. Milli Girişimler Sahneye Çıktı
    147. Çalışandaki Güven Eksikliği Yüzde 30 Kayıp Demek
    148. Kişisel Cihazlar Şirket Ağları için Arka Kapı mı?
    149. 5G Üzerinden Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri
    150. Cybercamp’te Geleceğin Siber Güvenlik Uzmanları Yetişiyor
    151. Chafer Siber Casusluk Grubu İran’daki Elçilikleri Hedef Aldı
    152. Dünyada 3 Milyon Siber Güvenlik Uzmanı Açığı Devam Ediyor
    153. Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın Oldu
    154. Kayseri ve Bursa’nın Doğalgaz Dağıtımını SOCAR Yapacak
    155. Apple’ın Güvenlik Açığının Siber Saldırganlar Tarafından Kullanılması Zor
    156. Vodafone Discover Genç Yetenek Programı’na Başvurular Başladı
    157. Uluslararası Dolandırıcılık Raporu Yayınlandı
    158. İlaç Sektöründe Teknoloji Şirketleriyle Evlilikler
    159. Ebeveynler Çocuklarını Mavi Balina Oyunundan Nasıl Koruyabilir?
    160. KVKK’da Dev Cezalara Doğru…
    161. Huawei Kurucusundan Casuslukla İlgili Kritik Açıklama
    162. Geleceğin Yayın Platformu için İmzalar Atıldı
    163. Yeni Türkiye’de Teknolojinin Yeri ve Geleceği
    164. Dosya Konusu: “Endüstri 4.0”
    165. Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler
    166. 46 Bin Kişi ile 48 Saatlik Oyun Tasarım Maratonu
    167. Her Nesneye Bir İnternet
    168. Hakan YILMAZ: “Dijitalleşmenin Tam Zamanı”
    169. Nesnelerin İnterneti
    170. 100 Samsung Telefon Hediye! Dergilik’te “Dijital Biz”i İndir, Şansını Katla!
    171. Adem KAYA: “Bilişimin Geleceği ve Türkiye’nin Pazardaki Konumu”
    172. Başakşehirli Çocuklar Kendi Animasyon Filmlerini Üretiyor
    173. Kripto Paralar ve Terörün Finansmanı
    174. Optimum Otomotiv Satış Sonrası Çözümleri Tic. A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    175. ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    176. TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    177. İnsan Sağlığının En Etkin Koruyucusu: Gıda ve Sağlık Sektörlerinde Akıllı Etiket Kullanımı
    178. İhracat Yeşil Sahalara İniyor
    179. Süleyman DEMİR: “Turizmde Deneyimlerimiz Teknolojiye Doğru Yöneliyor”
    180. ANIMOTO Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    181. Dijital Dönüşüm
    182. Çocuklarla Birlikte Büyüyen TEGV 24 Yaşında!
    183. Mobil Oyun ve Uygulamalara 101 Milyar Dolar Harcadık
    184. Yapay Zekânın İhtiyaç Duyduğu 5 Meslek
    185. Blokzincir Araştırma Ağı (BAĞ) Kuruluyor
    186. Mustafa ÇELİKPENÇE: “Türkiye’de Bilişim ve Gelecek 5.0”
    187. Sevgilinize Hediye Alırken Siber Saldırganların Hedefi Olmayın
    188. Çocuklarımız Endüstri 4.0 Devrimine Hazır mı?
    189. Yıldızlı Projeler Yarışması’na Başvurular Başladı
    190. Yerli ve Milli Teknolojiler için Paydaşlar Buluşuyor
    191. ThingsPro Suite Çözümündeki Yedi Açık Kapatıldı
    192. Dubai’den Türkiye’ye 200 Milyon Dolar Geliyor
    193. Uçan Araba, Sürücüsüz Araç, Roket Yarışmaları… TEKNOFEST 2019 Başvuruları Başladı!
    194. Dr. Özgür AKIN: “AKINROBOTICS İnsansı Robot Teknolojilerini Yönlendiriyor”
    195. Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Akıllı Sistemler
    196. Siber Dolandırıcılar Bu Kez Netflix’i Alet Ediyor
    197. Verinin Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) Yeri Konuşuldu
    198. Ahmet Hamdi ATALAY: “Teknolojide Geleceği HAVELSAN Yazıyor”
    199. Üretmeye, Markalaşmaya, İhracata ve Büyümeye Odaklanma Zamanı
    200. Türkiye’nin İlk, Avrupa’nın En Büyük Espor Sahnesi Açıldı!
    201. Kadın Yönetici ile Çalışan Şirket, Y ve Z Kuşağını Kazanır
    202. Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
    203. 773 Milyon Email Hacklendi! İçinde Sizinki de Var mı?
    204. BT Yöneticileri “İş’te Güvenlik: Risk ve Esneklik” Teması ile BT Güvenlik Zirvesinde Buluşacak
    205. IAB Türkiye’de Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
    206. Geleceğin Mühendisleri Merak Makinesi Programında Geliştirdikleri Tasarımları Sergiledi
    207. Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de Teknoloji Sektörünün Öncüleri Belirlendi
    208. Ayakkabını Uzaktan Kumanda Et
    209. Turizmin Geleceği Blockchain Teknolojileriyle Değişiyor
    210. Smart Future Expo 2018’de Gelişen Yeni Teknolojiler Konuşuldu
    211. Nesnelerin İnterneti ile Kurumsal Kaynak Planlama
    212. Alaattin ÇAĞIL: “Sosyal Medya Geliştikçe Bizleri Bekleyen Riskler”
    213. Siber Güvenliğinizi Taçlandırın!
    214. Endüstri 4.0 ve Akıllı Lojistik
    215. Enez ÖZEN: “Türkiye, Sosyal Medya Kullanımında Dünyada İlk 5’te”
    216. Kapıyı Çalan Mekanik Kol
    217. Dr. Mustafa Özgür GÜNGÖR: “Ar-Ge ve Dijital Dönüşüm”
    218. Yeni Teknolojiler ve Değişim
    219. Said ERCAN: “Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu”
    220. “Dijital Türkiye” Hedefine Platform ve Çözümlerle Katkıda Bulunuyoruz
    221. Ferdi YILMAZ: “Türkiye İnovasyon Sisteminde Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Bilinçli Teknoloji”
    222. BİLİŞİM GRUBU Teknoloji Gündemini Değerlendirdi
    223. Hüsnü TAVLAŞ: “Öncelik Siber Güvenlik Olmalı”
    224. Bilişimciler Zirvesi’nden Tüm Türkiye’ye Gelecek 5.0 Çağrısı!
    225. Dijital Dünyanın Nabzı “Dijital Biz Dergisi” ile Atıyor
    226. Marriott International, Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi

    Tag Archives: KVKK Veri İhlali

    This is a Sidebar position. Add your widgets in this position using Default Sidebar or a custom sidebar.