1. Türk Ekonomi Bankası A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  2. Cathay Pasific Airway Limited’in Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
  3. Marriott International Inc.’in Veri İhlaline 1 Milyon 450 Bin TL İdari Para Cezası
  4. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş.’nin Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
  5. Pizza Restaurantları A.Ş. (Domino’s Pizza) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  6. E-Spor Geleceğin Futbolu Olacak
  7. Türkiye Drone Şampiyonası 2. Etabı Çanakkale’de
  8. Bakan Varank’tan Otomotiv Devinin Ar-Ge Merkezi’ne Ziyaret
  9. Dünyaya İlham Verecek 19 Genç
  10. Teknolojik Dönüşümden Kaçmak Mümkün mü?
  11. Türkiye’deki Üst Düzey Yöneticilerin Ajandası: Yapay Zekâ
  12. 5G’de Endüstrinin Doğru Varsaydığı Yanlışlar
  13. Tüketiciyi Hacker’dan Çok Perakendeci Korkutuyor
  14. Akıllı Oyuncaklar Yaratıcılığı Besliyor
  15. Şenol VATANSEVER: “Yüksek Teknoloji Üreten Türkiye”
  16. Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hiz.Tic.Ltd.Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  17. Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  18. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  19. Türkiye Ekonomisine Güç Vermeye Devam Ediyor
  20. FinCube Startup’ları Yatırımcılarla Buluştu
  21. 12 Milyon Hastanın Verileri Çalındı
  22. I-TECH Teknoloji Dolu 3 Gün Yaşattı
  23. Foriba ve Iyzico Türkiye Girişimcilik Ekosistemi’nin Gururu Oldu
  24. MIXX Awards Europe 2019 Ödülleri Sahiplerine Kavuştu
  25. 5G Beklenenden Hızlı Benimseniyor
  26. Workup Girişimcilik Programı 4. Dönem Mezunlarını Verdi
  27. Manisa Valiliği’nden Çocuklara Yönelik Kodlama Projesi
  28. Ege İhracatçı Birlikleri “İhracat 4.0”ı Hayata Geçiriyor
  29. Dijital Dönüşüme Direnç Gösteren İşletmeler 10 Sene Sonra Hayatımızda Olmayacak!
  30. Türkiye Fintek Piyasasında 165 Milyon Dolarlık Satın Alma
  31. Avrupa Dijital Reklam Yatırımları 2018’de 55 Milyar Euro’yu Aştı
  32. Intel İşlemcilerindeki Güvenlik Açığı Milyonları Etkileyebilir
  33. Siber Saldırıya Uğrayan Şirketin Notu Düşürüldü
  34. Yapay Zekâlı Konuşma Tanıma Teknolojisi
  35. Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçebilir mi?
  36. Dünya Milenyum Kuşağı ile Değişecek: Yıka Yıka Geliyorlar
  37. ‘Can Yoldaşı’ Robot
  38. HAZIRLANIN! Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçmek Üzere…
  39. İzmirliler KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için 18 Haziran’da Buluşuyor!
  40. KVKK’nın Facebook’a Kestiği Ceza ile İlgili Facebook’tan Açıklama Yapıldı
  41. Sağlıklı Rekabet Ortamı için Kişisel Veri Güvenliği Şart
  42. Liseliler Teknolojiyle Yarını İnşa Ediyor
  43. CEO’ların 2019 Yatırım Gündeminde Yapay Zekâ Var
  44. Bayram Tatilinde Yola Çıkmak için En Uygun Zamanlar
  45. Şenol Vatansever, 360’ta Birol Güven ile Gelecek Geliyor’a Konuk Oldu
  46. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. – KVKK Kararı
  47. CIO’lar İş Süreçlerinde Dijital Dönüşüm ile Şirketlerini Geleceğe Taşıyor
  48. Otonom Teslimat Robotu İnsan Gibi Yürüyor
  49. Yükselen Markalar – Gelecekte Bilişim Konferansı
  50. 1 GB Mobil İnternete 2,25 Dolar Ödüyoruz
  51. WannaCry’ı Unutmayalım!
  52. Yusuf EVMEZ: “Fidye Yazılımları Kâbusunuz Olmaktan Çıksın”
  53. Oy Verme Teknolojileri ve Elektronik Oylama
  54. Tatilde Gözetleme Cihazlarının Kurbanı Olmayın
  55. Çin’de Drone ile Tam Otomatik ve Akıllı Dağıtım Hizmeti Başladı
  56. Veri Bilimi ve Veri Bilimcisi
  57. Akıllı Şehirler, Teknoloji ve Yeni Tüketici Profili
  58. Paylaşım Ekonomisi 400 Milyar Dolara Koşuyor
  59. Dosya Konusu: “Siber Güvenlik”
  60. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
  61. Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencileri Günde 6 Saat Oyun Oynuyor
  62. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceği Konuştuk
  63. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Türk Firmaları Dünyanın En Büyük Savunma Sanayi Firmaları Arasına Giriyor”
  64. Gençler İş Hayatından Ne Bekliyor?
  65. Siber Saldırganlar Şimdi de İş Arayanları Hedef Alıyor
  66. Şirketlerin Yüzde 93’ünden Fazlası Akıllı Teknolojinin Dijital Dönüşümün Anahtarı Olduğunu Düşünüyor
  67. Türkiye Drone Şampiyonası Sona Erdi
  68. Quantum Bilgisayarlar Hacker’ların Eline Geçerse Ne Olur?
  69. Microsoft Corporation – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  70. Facebook Nezdinde Gerçekleşen Veri İhlaline 1 Milyon 650 Bin TL İdari Para Cezası
  71. KARMA Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı
  72. İlk Çeyrekte Jeopolitik Saldırılar Arttı
  73. Akıllı Stadyum Devri
  74. Yapay Zekâ’nın Son Trendleri I-TECH’te Görücüye Çıkıyor
  75. Parolalarda En Çok Kullanılan Süper Kahraman
  76. Bakanlar DENEYAP Heyecanına Ortak Oldu
  77. TİM Başkanı: “Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye Hedefini İnovasyonla Elde Edebiliriz”
  78. 5 Dakikada “Gelecekte Bilişim Konferansı”
  79. Hacker’lardan 30 Milyar Sızma Girişimi
  80. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Mehmetçiğe Süper Lazer Silah Geliyor”
  81. Gökdeniz Gemi Platformları için Yakın Hava Savunma Sistemi Tanıtıldı
  82. Siber Tehditleri Gerçek Zamanlı Olarak Yakalayın!
  83. Tablet Kullanımı 1 Yaşın Altına İndi
  84. Yapay Zekâ ve Bilişsel Bilim Alanında Çok Sayıda Uzman Bir Araya Geldi
  85. Sürücüler Araçlarına Daha Fazla ‘Bağlanacak’
  86. ISAF Exclusive Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik Oturumu
  87. Dünyayı Robotlardan Önce Algoritmalar Ele Geçirdi
  88. KVKK Başkanı Uyardı: “Biyometrik Veriler Gelişigüzel İşlenemez”
  89. Neuromarketing ve Dijital Teknoloji
  90. Telekom Sektörü Durgunluğa Meydan Okuyor
  91. Nesnelerin İnterneti ve Teknolojik İnsan Faktörü
  92. Lokomotif: Bilgi Teknolojileri
  93. 450 Robotun Yarıştığı Robokan Ödül Dağıttı
  94. Momo Challenge Çocuklar için Önemli Bir Tehlike mi? Yoksa Viral Bir Aldatmaca mı?
  95. Savunma ve Havacılıkta Sipariş Rekoru
  96. Savunma Sanayiinde İhracatımız Yüzde 20 Arttı
  97. Türkiye’nin Özel Yetenekli Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor
  98. Elektrikli ve Hibrid Araçlar Sürüş Etkinliğinde Testi Geçti
  99. Hakan NERGİS: “Türkiye Spor Zirvesi’nde Buluşalım”
  100. Çocuklar Sokakta Oynamayı Tablete Tercih Ediyor
  101. Dünyaları Tamamen Dijital Olan Bir Nesli Nasıl Koruyabiliriz
  102. Dosya Konusu: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
  103. Güvenlik Sektörünün CONFEX’i ISAF Exclusive Ankara’da Gündemi Belirledi
  104. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Bilişimin Gündemini Belirleyecek
  105. Av. Arb. Murat KEÇECİLER: “Kişisel Verileri Koruma Politikası Nasıl Şekillenmeli?”
  106. Türkiye’nin Yıldızlı Projeleri Belli Oldu
  107. Endüstri 4.0 Devrimi 5G Teknolojisi ile Hızlanacak
  108. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda 300 Kişi Birbiriyle Tanışacak!
  109. Çağrı Merkezi Sektörünün Sağladığı İstihdam 108 Bin Kişiye Ulaştı
  110. Blok Zinciri Yatırımları 3 Yılda Yüzde 400 Artacak
  111. Çevre Teknolojileri Buluşmasına 84 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçi
  112. Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru Oldu
  113. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019’a Seçilen Girişimler Belli Oldu
  114. Attığınız USB’lere Dikkat!
  115. Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor
  116. Türk Savunma Şirketleri Malezya’da Önemli Adımlar Attı
  117. Savunmada 2019 İhracat Hedefi 3 Milyar Dolar
  118. Türk Savunma Sanayisi Gücünü Asya’ya Taşıdı
  119. En Büyük Şikayet Konusu Tele Pazarlama
  120. Türkiye’nin Kurtuluşu Bilişimle Olacak
  121. “Gelecekte Bilişim Konferansı” Geleceğin Akıllı Dünyasına Işık Tutacak
  122. Blockchain Her Alanda… Değişimleri Nasıl Avantajımıza Çeviririz?
  123. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Değişim, Dijital ve Değerler Konuşuldu
  124. Siber Hippiler
  125. Türkiye’de Elektrik Piyasasının Gelişimi ve Bilişim
  126. Bu Yaz Oyun Yaz
  127. Veri Analizinde Lider Olmak?
  128. İbrahim ELBAŞI: “Dijital Dönüşüme Katkı Sağlayacak Yenilikçi Fikirlerin Adresiyiz”
  129. Değişim Yönetimi ve Endüstri 4.0
  130. 3. Taraf Veri İhlalleri Şirketlerin Başını Ağrıtıyor
  131. Güvenlik Açıklarını Ortaya Çıkararak 1 Milyon Dolar Kazandı
  132. Dosya Konusu: “Perakende Sektörü”
  133. HİSAR’dan Bir Başarı Daha
  134. Android Dünyasında Bir İlk: Yapay Zekalı Asistan
  135. Tansu YEĞEN: “Yapay Zekâya Giden Yol: Robot Yazılımlar”
  136. Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!
  137. Hunko Motorlu Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  138. ASF Otomotiv A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  139. Kaya Seyehat Turizm San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  140. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Yapılacak
  141. Boeing CEO’sundan Kamuoyuna Açıklama
  142. KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı
  143. “Madde ve Gerekçesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bilgi Notu) ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Terimler Sözlüğü” Yayınlandı
  144. Bölgenin Dijital Açıdan En Olgun Ülkesi Türkiye
  145. TÜSİAD Tokyo’da Düzenlenen B20 Zirvesi’ne Katıldı
  146. Elektronik Harpte Kullanılacak Uçaklar Türkiye’ye Geldi
  147. “Hibrit Savaş” ve “Siber Terör” Gündemin İlk Sırasına Oturdu
  148. Turizm, Perakende ve Telekomünikasyon Sektörlerinde İşe Alımlar Hız Kazandı
  149. Gemicilik Sektörü Dijitalleşmede Geç Kalıyor
  150. İnternetten En Büyük Beklenti Eğitime ve Sağlığa Kolay Erişim
  151. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ Oldu
  152. Robot Nüfusu 2,5 Milyon Oldu
  153. Medya ve Eğlence Şirketleri 2019’da Baby Boomers Kuşağına Odaklanacak
  154. Avrupa Otonom Araçta ABD’yi Solluyor
  155. Veri Sorumlularına Örnek Olması için “KVKK KİŞİSEL VERİ SAKLAMA ve İMHA POLİTİKASI” Yayınlandı
  156. Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik ISAF Exclusive’de Masaya Yatırılıyor
  157. Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek
  158. Turmobil Turizm Rent a Car Taşımacılık ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  159. Çocukları “Momo”dan Korumak için Ne Yapmalı?
  160. VERBİS’e Kayıtla İlgili Olarak Veri Sorumlularına Yardımcı Olmak Üzere “SORULARLA VERBİS” Yayınlandı
  161. Türk Ekibi Antarktika Bilim Seferi’nden Döndü
  162. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “5G’yi 2020’de Hizmete Sunacağız”
  163. İstihdam Seferberliğine Destek: İlk Dört Ayda 1300 Yeni İstihdam
  164. KVKK İhlali Korkusu CISO’ların Yüzde 63’ünü Uykusuz Bırakıyor
  165. Dijital Dönüşümün Dünya Liderleri İstanbul’da Bir Araya Geliyor
  166. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Akıllı Ulaşım Teknolojileriyle En Baştaki Hedefimiz, Ölümlü ve Ağır Yaralanmalı Kazaları Azaltmak”
  167. KKTC’de Toplam Bedeli 352 Milyon Lira Olan 4 Proje Gerçekleşecek
  168. Yerli ve Milli Bilişim Ürünlerimizi Bu Topraklarda Üretiyoruz
  169. Siber Korsanların 13 Milyon Euro Ele Geçirmeye Çalıştığı Banka Operasyonlarını Durdurdu
  170. Dünyanın En Hafif Mayın Dedektörü: OZAN
  171. Adnan Özen İnşaat Taah. En. Turz. Tiç. ve San. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  172. TÜBİTAK, Bilim ve Teknoloji Haftasını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak
  173. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Sırada Yerlileşme Var”
  174. Mobil Cihazlara Yönelik Saldırılar 2018’de İki Kat Arttı
  175. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “KOSGEB Akıllı Dijital Teknolojiyi Destekleyecek”
  176. ING Bank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  177. Okullara TEKNO-ÖNDER Geliyor
  178. En Zengin 100 Türk Açıklandı
  179. Mavi Vatan’da Milli Sistemler Görevde
  180. Silikon Vadisi’nin Tahtı Sallanıyor
  181. Ekran Karşısında Geçirilen Zamanı Azaltmak için 8 Öneri
  182. Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  183. Borlease Otomotiv A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  184. Derindere Turizm Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  185. Dijital Dönüşüm; Blockchain Zirvesi 26 Nisan’da İstanbul’da Gerçekleşecek
  186. Big Data ve Yeni Siyaset
  187. Türk Sanayi Kuruluşu AB Horizon 2020’den En Yüksek Teşviği Almaya Hak Kazandı
  188. Ömer ÇOLAKOĞLU: “Dijital Dönüşümde ‘Simple’ Düşünmek”
  189. Siber Güvenlik Çalışanlarınızla Başlıyor
  190. Mustafa GAYIR: “Türkiye’de Lojistik Sektörü ve Dijital Dönüşüm Evresi”
  191. Savunma Sanayii Başkanlığı & Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul İş Birliği ile “Siber Güvenlik Fikir Yarışması”
  192. Rafine Bilgi ve Rekabetçi Teknoloji
  193. E-Posta Dolandırıcılarına Göz Açtırmayın
  194. Dijital Paranın Kaderi Kurumsallaşmaya Bağlı
  195. Dijitalin En İyileri 9. MIXX Awards Türkiye’de Belli Oldu
  196. Dosya Konusu: “Blockchain”
  197. Cem SÜNBÜL: “Dijitalize Dünya, Mobilize Medya”
  198. IT Forum Turkey’de Günümüzün Dünyası ve Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
  199. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya Oldu
  200. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019 Başvuruları için Son Günler…
  201. Simone Kaslowski TÜSİAD Başkanı Seçildi
  202. “A Ticket For Your Future” Programı Başvuruları Başladı
  203. Uzay Teknolojileri İçin İş Birliği
  204. Sihirli Kelime: “Empati”
  205. Türk Oyun Devi Yeni Oyunlar ve Teknolojiler için Ekibini Genişletiyor
  206. Yapay Zekâ ve Blockchain ile Sahtecilik Tespiti
  207. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı Cömert Varlık Oldu
  208. Türk Şirketten ABD’de Uzay ve Havacılık Yatırımı
  209. Beyaz Eşyalarınızın Suça Karışmadığından Emin misiniz?
  210. 2018 Yılı İhracat Şampiyonları Belli Oldu
  211. Kadıköy Geleceği Konuşuyor: Yapay Zekâ Geleceğimizi Nasıl Etkileyecek?
  212. Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirim
  213. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş. (Nereden Nereye) – KVKK Veri İhlali Bildirim
  214. Enterprise (Yes Oto) – KVKK Veri İhlali Bildirim
  215. 750 Genç Yarını İnşa Etmek için Proje Üretecek
  216. Bulut Bilişim 3 Yılda 130 Bin Kişiye Yeni İş Fırsatları Yaratacak
  217. Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri Sergisi Kapılarını Açıyor
  218. Japon Teknoloji Şirketi Türkiye Pazarına Girdi
  219. Siber Suç Karaborsaları Yıkıcı Endüstriye Dönüştü
  220. Bakterileri Yok Eden, Radyasyona Kalkan Olan Seramik
  221. Boğaziçi Ventures’ın Yeni Ortağı Kenan Çolpan Oldu
  222. İş Gücünde Dijital Yetkinliğin Artırılması Avrupa’da Büyümeyi Canlandırabilir
  223. Avrasya’yı Buluşturan Nesnelerin İnterneti Zirvesi Yeniden İstanbul’da!
  224. Yükselen Markalar – IT Forum Turkey 2019
  225. Teknoloji Girişimcileri İstanbul’dan Global Pazarlara Açılıyor
  226. KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor
  227. KVKK Başkanı: “Kişisel Verilerin Korunması Noktasında Tüm Sektörlere Yol Gösteriyoruz”
  228. 2019 Yılında Türkiye’deki Teknoloji Harcamaları 17,1 Milyar Dolara Ulaşacak
  229. İş ve Ekonomi Dünyası Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Buluşuyor
  230. Dijital Dünyanın “Oscar”ı MIXX Awards Türkiye’de Finale Kalanlar
  231. Robot Kuryeler Şehirleri Dönüştürecek
  232. Siber Suçlular 2018’de Basit DDoS Operasyonlarından Vazgeçti
  233. PİLOT’tan Girişimcilere 125 Bin TL Nakit Destek
  234. Holiday Inn İstanbul – Şişli – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  235. Hedef Araç Kiralama ve Servis A.Ş. (Hedef Filo) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  236. Ticari Yazılımda Kiralama Dönemi Başlıyor
  237. Netmarble EMEA Genel Müdürü Aras Şenyüz Oldu
  238. Ar-Ge’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Örneği
  239. 2019 Yılının Öne Çıkan 6 Teknoloji Trendi
  240. Sigortacılık Sektöründe ‘Çevik’ Büyümenin Lokomotifi Teknoloji ve İnovasyon
  241. Telekom Sektörü Gelecek Üç Yıl için İddialı
  242. Çocuklar Kontrol Bende Programıyla Bilinçleniyor
  243. Türkiye’de Y Kuşağının Yüzde 73’ü Online Tehdide Maruz Kalıyor
  244. 2030 Yılı Gelecek Hayalini Çek, Lizbon’da Eğitim Fırsatını Yakala
  245. TikTok #DahaİyiBirİnternet Kampanyasını Başlattı
  246. Yerel Seçimin Kilidi Gençler ve Fiber İnternet
  247. Arşiv Koleksiyonlarındaki 1.800.000 Yazılı ve Görsel Dijital Belge Kullanıma Açıldı
  248. Oyun Severler 4 Gün Boyunca Oyun ve Dijital Eğlenceye Doydu
  249. Milli Girişimler Sahneye Çıktı
  250. Çalışandaki Güven Eksikliği Yüzde 30 Kayıp Demek
  251. Kişisel Cihazlar Şirket Ağları için Arka Kapı mı?
  252. 5G Üzerinden Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri
  253. Cybercamp’te Geleceğin Siber Güvenlik Uzmanları Yetişiyor
  254. Chafer Siber Casusluk Grubu İran’daki Elçilikleri Hedef Aldı
  255. Dünyada 3 Milyon Siber Güvenlik Uzmanı Açığı Devam Ediyor
  256. Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın Oldu
  257. Kayseri ve Bursa’nın Doğalgaz Dağıtımını SOCAR Yapacak
  258. Apple’ın Güvenlik Açığının Siber Saldırganlar Tarafından Kullanılması Zor
  259. Vodafone Discover Genç Yetenek Programı’na Başvurular Başladı
  260. Uluslararası Dolandırıcılık Raporu Yayınlandı
  261. İlaç Sektöründe Teknoloji Şirketleriyle Evlilikler
  262. Ebeveynler Çocuklarını Mavi Balina Oyunundan Nasıl Koruyabilir?
  263. KVKK’da Dev Cezalara Doğru…
  264. Huawei Kurucusundan Casuslukla İlgili Kritik Açıklama
  265. Geleceğin Yayın Platformu için İmzalar Atıldı
  266. Yeni Türkiye’de Teknolojinin Yeri ve Geleceği
  267. Dosya Konusu: “Endüstri 4.0”
  268. Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler
  269. 46 Bin Kişi ile 48 Saatlik Oyun Tasarım Maratonu
  270. Her Nesneye Bir İnternet
  271. Hakan YILMAZ: “Dijitalleşmenin Tam Zamanı”
  272. Nesnelerin İnterneti
  273. 100 Samsung Telefon Hediye! Dergilik’te “Dijital Biz”i İndir, Şansını Katla!
  274. Adem KAYA: “Bilişimin Geleceği ve Türkiye’nin Pazardaki Konumu”
  275. Başakşehirli Çocuklar Kendi Animasyon Filmlerini Üretiyor
  276. Kripto Paralar ve Terörün Finansmanı
  277. Optimum Otomotiv Satış Sonrası Çözümleri Tic. A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  278. ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  279. TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  280. İnsan Sağlığının En Etkin Koruyucusu: Gıda ve Sağlık Sektörlerinde Akıllı Etiket Kullanımı
  281. İhracat Yeşil Sahalara İniyor
  282. Süleyman DEMİR: “Turizmde Deneyimlerimiz Teknolojiye Doğru Yöneliyor”
  283. ANIMOTO Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  284. Dijital Dönüşüm
  285. Çocuklarla Birlikte Büyüyen TEGV 24 Yaşında!
  286. Mobil Oyun ve Uygulamalara 101 Milyar Dolar Harcadık
  287. Yapay Zekânın İhtiyaç Duyduğu 5 Meslek
  288. Blokzincir Araştırma Ağı (BAĞ) Kuruluyor
  289. Mustafa ÇELİKPENÇE: “Türkiye’de Bilişim ve Gelecek 5.0”
  290. Sevgilinize Hediye Alırken Siber Saldırganların Hedefi Olmayın
  291. Çocuklarımız Endüstri 4.0 Devrimine Hazır mı?
  292. Yıldızlı Projeler Yarışması’na Başvurular Başladı
  293. Yerli ve Milli Teknolojiler için Paydaşlar Buluşuyor
  294. ThingsPro Suite Çözümündeki Yedi Açık Kapatıldı
  295. Dubai’den Türkiye’ye 200 Milyon Dolar Geliyor
  296. Uçan Araba, Sürücüsüz Araç, Roket Yarışmaları… TEKNOFEST 2019 Başvuruları Başladı!
  297. Dr. Özgür AKIN: “AKINROBOTICS İnsansı Robot Teknolojilerini Yönlendiriyor”
  298. Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Akıllı Sistemler
  299. Siber Dolandırıcılar Bu Kez Netflix’i Alet Ediyor
  300. Verinin Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) Yeri Konuşuldu
  301. Ahmet Hamdi ATALAY: “Teknolojide Geleceği HAVELSAN Yazıyor”
  302. Üretmeye, Markalaşmaya, İhracata ve Büyümeye Odaklanma Zamanı
  303. Türkiye’nin İlk, Avrupa’nın En Büyük Espor Sahnesi Açıldı!
  304. Kadın Yönetici ile Çalışan Şirket, Y ve Z Kuşağını Kazanır
  305. Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
  306. 773 Milyon Email Hacklendi! İçinde Sizinki de Var mı?
  307. BT Yöneticileri “İş’te Güvenlik: Risk ve Esneklik” Teması ile BT Güvenlik Zirvesinde Buluşacak
  308. IAB Türkiye’de Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
  309. Geleceğin Mühendisleri Merak Makinesi Programında Geliştirdikleri Tasarımları Sergiledi
  310. Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de Teknoloji Sektörünün Öncüleri Belirlendi
  311. Ayakkabını Uzaktan Kumanda Et
  312. Turizmin Geleceği Blockchain Teknolojileriyle Değişiyor
  313. Smart Future Expo 2018’de Gelişen Yeni Teknolojiler Konuşuldu
  314. Nesnelerin İnterneti ile Kurumsal Kaynak Planlama
  315. Alaattin ÇAĞIL: “Sosyal Medya Geliştikçe Bizleri Bekleyen Riskler”
  316. Siber Güvenliğinizi Taçlandırın!
  317. Endüstri 4.0 ve Akıllı Lojistik
  318. Enez ÖZEN: “Türkiye, Sosyal Medya Kullanımında Dünyada İlk 5’te”
  319. Kapıyı Çalan Mekanik Kol
  320. Dr. Mustafa Özgür GÜNGÖR: “Ar-Ge ve Dijital Dönüşüm”
  321. Yeni Teknolojiler ve Değişim
  322. Said ERCAN: “Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu”
  323. “Dijital Türkiye” Hedefine Platform ve Çözümlerle Katkıda Bulunuyoruz
  324. Ferdi YILMAZ: “Türkiye İnovasyon Sisteminde Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Bilinçli Teknoloji”
  325. BİLİŞİM GRUBU Teknoloji Gündemini Değerlendirdi
  326. Hüsnü TAVLAŞ: “Öncelik Siber Güvenlik Olmalı”
  327. Bilişimciler Zirvesi’nden Tüm Türkiye’ye Gelecek 5.0 Çağrısı!
  328. Dijital Dünyanın Nabzı “Dijital Biz Dergisi” ile Atıyor
  329. Marriott International, Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  330. Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi 2018 – Açılış Töreni ve Sponsor Konuşmaları
  331. Smart Future Talks – Şenol Vatansever
  332. BİLİŞİM GRUBU, Gelecek 5.0 Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Yaptı
  333. Bilişim sektöründe Satış Entegrasyon Modeli – Şenol Vatansever
  334. İstanbul Bilgi Üniversitesi İçerikle Pazarlama Konferansı 2017 – Pazarlamayı Değiştiren Kodlar Sunum Videosu
    Banner Top
    1. Türk Ekonomi Bankası A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    2. Cathay Pasific Airway Limited’in Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
    3. Marriott International Inc.’in Veri İhlaline 1 Milyon 450 Bin TL İdari Para Cezası
    4. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş.’nin Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
    5. Pizza Restaurantları A.Ş. (Domino’s Pizza) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    6. E-Spor Geleceğin Futbolu Olacak
    7. Türkiye Drone Şampiyonası 2. Etabı Çanakkale’de
    8. Bakan Varank’tan Otomotiv Devinin Ar-Ge Merkezi’ne Ziyaret
    9. Dünyaya İlham Verecek 19 Genç
    10. Teknolojik Dönüşümden Kaçmak Mümkün mü?
    11. Türkiye’deki Üst Düzey Yöneticilerin Ajandası: Yapay Zekâ
    12. 5G’de Endüstrinin Doğru Varsaydığı Yanlışlar
    13. Tüketiciyi Hacker’dan Çok Perakendeci Korkutuyor
    14. Akıllı Oyuncaklar Yaratıcılığı Besliyor
    15. Şenol VATANSEVER: “Yüksek Teknoloji Üreten Türkiye”
    16. Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hiz.Tic.Ltd.Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    17. Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    18. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    19. Türkiye Ekonomisine Güç Vermeye Devam Ediyor
    20. FinCube Startup’ları Yatırımcılarla Buluştu
    21. 12 Milyon Hastanın Verileri Çalındı
    22. I-TECH Teknoloji Dolu 3 Gün Yaşattı
    23. Foriba ve Iyzico Türkiye Girişimcilik Ekosistemi’nin Gururu Oldu
    24. MIXX Awards Europe 2019 Ödülleri Sahiplerine Kavuştu
    25. 5G Beklenenden Hızlı Benimseniyor
    26. Workup Girişimcilik Programı 4. Dönem Mezunlarını Verdi
    27. Manisa Valiliği’nden Çocuklara Yönelik Kodlama Projesi
    28. Ege İhracatçı Birlikleri “İhracat 4.0”ı Hayata Geçiriyor
    29. Dijital Dönüşüme Direnç Gösteren İşletmeler 10 Sene Sonra Hayatımızda Olmayacak!
    30. Türkiye Fintek Piyasasında 165 Milyon Dolarlık Satın Alma
    31. Avrupa Dijital Reklam Yatırımları 2018’de 55 Milyar Euro’yu Aştı
    32. Intel İşlemcilerindeki Güvenlik Açığı Milyonları Etkileyebilir
    33. Siber Saldırıya Uğrayan Şirketin Notu Düşürüldü
    34. Yapay Zekâlı Konuşma Tanıma Teknolojisi
    35. Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçebilir mi?
    36. Dünya Milenyum Kuşağı ile Değişecek: Yıka Yıka Geliyorlar
    37. ‘Can Yoldaşı’ Robot
    38. HAZIRLANIN! Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçmek Üzere…
    39. İzmirliler KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için 18 Haziran’da Buluşuyor!
    40. KVKK’nın Facebook’a Kestiği Ceza ile İlgili Facebook’tan Açıklama Yapıldı
    41. Sağlıklı Rekabet Ortamı için Kişisel Veri Güvenliği Şart
    42. Liseliler Teknolojiyle Yarını İnşa Ediyor
    43. CEO’ların 2019 Yatırım Gündeminde Yapay Zekâ Var
    44. Bayram Tatilinde Yola Çıkmak için En Uygun Zamanlar
    45. Şenol Vatansever, 360’ta Birol Güven ile Gelecek Geliyor’a Konuk Oldu
    46. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. – KVKK Kararı
    47. CIO’lar İş Süreçlerinde Dijital Dönüşüm ile Şirketlerini Geleceğe Taşıyor
    48. Otonom Teslimat Robotu İnsan Gibi Yürüyor
    49. Yükselen Markalar – Gelecekte Bilişim Konferansı
    50. 1 GB Mobil İnternete 2,25 Dolar Ödüyoruz
    51. WannaCry’ı Unutmayalım!
    52. Yusuf EVMEZ: “Fidye Yazılımları Kâbusunuz Olmaktan Çıksın”
    53. Oy Verme Teknolojileri ve Elektronik Oylama
    54. Tatilde Gözetleme Cihazlarının Kurbanı Olmayın
    55. Çin’de Drone ile Tam Otomatik ve Akıllı Dağıtım Hizmeti Başladı
    56. Veri Bilimi ve Veri Bilimcisi
    57. Akıllı Şehirler, Teknoloji ve Yeni Tüketici Profili
    58. Paylaşım Ekonomisi 400 Milyar Dolara Koşuyor
    59. Dosya Konusu: “Siber Güvenlik”
    60. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
    61. Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencileri Günde 6 Saat Oyun Oynuyor
    62. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceği Konuştuk
    63. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Türk Firmaları Dünyanın En Büyük Savunma Sanayi Firmaları Arasına Giriyor”
    64. Gençler İş Hayatından Ne Bekliyor?
    65. Siber Saldırganlar Şimdi de İş Arayanları Hedef Alıyor
    66. Şirketlerin Yüzde 93’ünden Fazlası Akıllı Teknolojinin Dijital Dönüşümün Anahtarı Olduğunu Düşünüyor
    67. Türkiye Drone Şampiyonası Sona Erdi
    68. Quantum Bilgisayarlar Hacker’ların Eline Geçerse Ne Olur?
    69. Microsoft Corporation – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    70. Facebook Nezdinde Gerçekleşen Veri İhlaline 1 Milyon 650 Bin TL İdari Para Cezası
    71. KARMA Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı
    72. İlk Çeyrekte Jeopolitik Saldırılar Arttı
    73. Akıllı Stadyum Devri
    74. Yapay Zekâ’nın Son Trendleri I-TECH’te Görücüye Çıkıyor
    75. Parolalarda En Çok Kullanılan Süper Kahraman
    76. Bakanlar DENEYAP Heyecanına Ortak Oldu
    77. TİM Başkanı: “Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye Hedefini İnovasyonla Elde Edebiliriz”
    78. 5 Dakikada “Gelecekte Bilişim Konferansı”
    79. Hacker’lardan 30 Milyar Sızma Girişimi
    80. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Mehmetçiğe Süper Lazer Silah Geliyor”
    81. Gökdeniz Gemi Platformları için Yakın Hava Savunma Sistemi Tanıtıldı
    82. Siber Tehditleri Gerçek Zamanlı Olarak Yakalayın!
    83. Tablet Kullanımı 1 Yaşın Altına İndi
    84. Yapay Zekâ ve Bilişsel Bilim Alanında Çok Sayıda Uzman Bir Araya Geldi
    85. Sürücüler Araçlarına Daha Fazla ‘Bağlanacak’
    86. ISAF Exclusive Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik Oturumu
    87. Dünyayı Robotlardan Önce Algoritmalar Ele Geçirdi
    88. KVKK Başkanı Uyardı: “Biyometrik Veriler Gelişigüzel İşlenemez”
    89. Neuromarketing ve Dijital Teknoloji
    90. Telekom Sektörü Durgunluğa Meydan Okuyor
    91. Nesnelerin İnterneti ve Teknolojik İnsan Faktörü
    92. Lokomotif: Bilgi Teknolojileri
    93. 450 Robotun Yarıştığı Robokan Ödül Dağıttı
    94. Momo Challenge Çocuklar için Önemli Bir Tehlike mi? Yoksa Viral Bir Aldatmaca mı?
    95. Savunma ve Havacılıkta Sipariş Rekoru
    96. Savunma Sanayiinde İhracatımız Yüzde 20 Arttı
    97. Türkiye’nin Özel Yetenekli Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor
    98. Elektrikli ve Hibrid Araçlar Sürüş Etkinliğinde Testi Geçti
    99. Hakan NERGİS: “Türkiye Spor Zirvesi’nde Buluşalım”
    100. Çocuklar Sokakta Oynamayı Tablete Tercih Ediyor
    101. Dünyaları Tamamen Dijital Olan Bir Nesli Nasıl Koruyabiliriz
    102. Dosya Konusu: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
    103. Güvenlik Sektörünün CONFEX’i ISAF Exclusive Ankara’da Gündemi Belirledi
    104. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Bilişimin Gündemini Belirleyecek
    105. Av. Arb. Murat KEÇECİLER: “Kişisel Verileri Koruma Politikası Nasıl Şekillenmeli?”
    106. Türkiye’nin Yıldızlı Projeleri Belli Oldu
    107. Endüstri 4.0 Devrimi 5G Teknolojisi ile Hızlanacak
    108. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda 300 Kişi Birbiriyle Tanışacak!
    109. Çağrı Merkezi Sektörünün Sağladığı İstihdam 108 Bin Kişiye Ulaştı
    110. Blok Zinciri Yatırımları 3 Yılda Yüzde 400 Artacak
    111. Çevre Teknolojileri Buluşmasına 84 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçi
    112. Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru Oldu
    113. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019’a Seçilen Girişimler Belli Oldu
    114. Attığınız USB’lere Dikkat!
    115. Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor
    116. Türk Savunma Şirketleri Malezya’da Önemli Adımlar Attı
    117. Savunmada 2019 İhracat Hedefi 3 Milyar Dolar
    118. Türk Savunma Sanayisi Gücünü Asya’ya Taşıdı
    119. En Büyük Şikayet Konusu Tele Pazarlama
    120. Türkiye’nin Kurtuluşu Bilişimle Olacak
    121. “Gelecekte Bilişim Konferansı” Geleceğin Akıllı Dünyasına Işık Tutacak
    122. Blockchain Her Alanda… Değişimleri Nasıl Avantajımıza Çeviririz?
    123. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Değişim, Dijital ve Değerler Konuşuldu
    124. Siber Hippiler
    125. Türkiye’de Elektrik Piyasasının Gelişimi ve Bilişim
    126. Bu Yaz Oyun Yaz
    127. Veri Analizinde Lider Olmak?
    128. İbrahim ELBAŞI: “Dijital Dönüşüme Katkı Sağlayacak Yenilikçi Fikirlerin Adresiyiz”
    129. Değişim Yönetimi ve Endüstri 4.0
    130. 3. Taraf Veri İhlalleri Şirketlerin Başını Ağrıtıyor
    131. Güvenlik Açıklarını Ortaya Çıkararak 1 Milyon Dolar Kazandı
    132. Dosya Konusu: “Perakende Sektörü”
    133. HİSAR’dan Bir Başarı Daha
    134. Android Dünyasında Bir İlk: Yapay Zekalı Asistan
    135. Tansu YEĞEN: “Yapay Zekâya Giden Yol: Robot Yazılımlar”
    136. Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!
    137. Hunko Motorlu Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    138. ASF Otomotiv A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    139. Kaya Seyehat Turizm San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    140. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Yapılacak
    141. Boeing CEO’sundan Kamuoyuna Açıklama
    142. KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı
    143. “Madde ve Gerekçesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bilgi Notu) ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Terimler Sözlüğü” Yayınlandı
    144. Bölgenin Dijital Açıdan En Olgun Ülkesi Türkiye
    145. TÜSİAD Tokyo’da Düzenlenen B20 Zirvesi’ne Katıldı
    146. Elektronik Harpte Kullanılacak Uçaklar Türkiye’ye Geldi
    147. “Hibrit Savaş” ve “Siber Terör” Gündemin İlk Sırasına Oturdu
    148. Turizm, Perakende ve Telekomünikasyon Sektörlerinde İşe Alımlar Hız Kazandı
    149. Gemicilik Sektörü Dijitalleşmede Geç Kalıyor
    150. İnternetten En Büyük Beklenti Eğitime ve Sağlığa Kolay Erişim
    151. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ Oldu
    152. Robot Nüfusu 2,5 Milyon Oldu
    153. Medya ve Eğlence Şirketleri 2019’da Baby Boomers Kuşağına Odaklanacak
    154. Avrupa Otonom Araçta ABD’yi Solluyor
    155. Veri Sorumlularına Örnek Olması için “KVKK KİŞİSEL VERİ SAKLAMA ve İMHA POLİTİKASI” Yayınlandı
    156. Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik ISAF Exclusive’de Masaya Yatırılıyor
    157. Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek
    158. Turmobil Turizm Rent a Car Taşımacılık ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    159. Çocukları “Momo”dan Korumak için Ne Yapmalı?
    160. VERBİS’e Kayıtla İlgili Olarak Veri Sorumlularına Yardımcı Olmak Üzere “SORULARLA VERBİS” Yayınlandı
    161. Türk Ekibi Antarktika Bilim Seferi’nden Döndü
    162. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “5G’yi 2020’de Hizmete Sunacağız”
    163. İstihdam Seferberliğine Destek: İlk Dört Ayda 1300 Yeni İstihdam
    164. KVKK İhlali Korkusu CISO’ların Yüzde 63’ünü Uykusuz Bırakıyor
    165. Dijital Dönüşümün Dünya Liderleri İstanbul’da Bir Araya Geliyor
    166. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Akıllı Ulaşım Teknolojileriyle En Baştaki Hedefimiz, Ölümlü ve Ağır Yaralanmalı Kazaları Azaltmak”
    167. KKTC’de Toplam Bedeli 352 Milyon Lira Olan 4 Proje Gerçekleşecek
    168. Yerli ve Milli Bilişim Ürünlerimizi Bu Topraklarda Üretiyoruz
    169. Siber Korsanların 13 Milyon Euro Ele Geçirmeye Çalıştığı Banka Operasyonlarını Durdurdu
    170. Dünyanın En Hafif Mayın Dedektörü: OZAN
    171. Adnan Özen İnşaat Taah. En. Turz. Tiç. ve San. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    172. TÜBİTAK, Bilim ve Teknoloji Haftasını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak
    173. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Sırada Yerlileşme Var”
    174. Mobil Cihazlara Yönelik Saldırılar 2018’de İki Kat Arttı
    175. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “KOSGEB Akıllı Dijital Teknolojiyi Destekleyecek”
    176. ING Bank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    177. Okullara TEKNO-ÖNDER Geliyor
    178. En Zengin 100 Türk Açıklandı
    179. Mavi Vatan’da Milli Sistemler Görevde
    180. Silikon Vadisi’nin Tahtı Sallanıyor
    181. Ekran Karşısında Geçirilen Zamanı Azaltmak için 8 Öneri
    182. Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    183. Borlease Otomotiv A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    184. Derindere Turizm Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    185. Dijital Dönüşüm; Blockchain Zirvesi 26 Nisan’da İstanbul’da Gerçekleşecek
    186. Big Data ve Yeni Siyaset
    187. Türk Sanayi Kuruluşu AB Horizon 2020’den En Yüksek Teşviği Almaya Hak Kazandı
    188. Ömer ÇOLAKOĞLU: “Dijital Dönüşümde ‘Simple’ Düşünmek”
    189. Siber Güvenlik Çalışanlarınızla Başlıyor
    190. Mustafa GAYIR: “Türkiye’de Lojistik Sektörü ve Dijital Dönüşüm Evresi”
    191. Savunma Sanayii Başkanlığı & Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul İş Birliği ile “Siber Güvenlik Fikir Yarışması”
    192. Rafine Bilgi ve Rekabetçi Teknoloji
    193. E-Posta Dolandırıcılarına Göz Açtırmayın
    194. Dijital Paranın Kaderi Kurumsallaşmaya Bağlı
    195. Dijitalin En İyileri 9. MIXX Awards Türkiye’de Belli Oldu
    196. Dosya Konusu: “Blockchain”
    197. Cem SÜNBÜL: “Dijitalize Dünya, Mobilize Medya”
    198. IT Forum Turkey’de Günümüzün Dünyası ve Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
    199. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya Oldu
    200. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019 Başvuruları için Son Günler…
    201. Simone Kaslowski TÜSİAD Başkanı Seçildi
    202. “A Ticket For Your Future” Programı Başvuruları Başladı
    203. Uzay Teknolojileri İçin İş Birliği
    204. Sihirli Kelime: “Empati”
    205. Türk Oyun Devi Yeni Oyunlar ve Teknolojiler için Ekibini Genişletiyor
    206. Yapay Zekâ ve Blockchain ile Sahtecilik Tespiti
    207. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı Cömert Varlık Oldu
    208. Türk Şirketten ABD’de Uzay ve Havacılık Yatırımı
    209. Beyaz Eşyalarınızın Suça Karışmadığından Emin misiniz?
    210. 2018 Yılı İhracat Şampiyonları Belli Oldu
    211. Kadıköy Geleceği Konuşuyor: Yapay Zekâ Geleceğimizi Nasıl Etkileyecek?
    212. Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirim
    213. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş. (Nereden Nereye) – KVKK Veri İhlali Bildirim
    214. Enterprise (Yes Oto) – KVKK Veri İhlali Bildirim
    215. 750 Genç Yarını İnşa Etmek için Proje Üretecek
    216. Bulut Bilişim 3 Yılda 130 Bin Kişiye Yeni İş Fırsatları Yaratacak
    217. Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri Sergisi Kapılarını Açıyor
    218. Japon Teknoloji Şirketi Türkiye Pazarına Girdi
    219. Siber Suç Karaborsaları Yıkıcı Endüstriye Dönüştü
    220. Bakterileri Yok Eden, Radyasyona Kalkan Olan Seramik
    221. Boğaziçi Ventures’ın Yeni Ortağı Kenan Çolpan Oldu
    222. İş Gücünde Dijital Yetkinliğin Artırılması Avrupa’da Büyümeyi Canlandırabilir
    223. Avrasya’yı Buluşturan Nesnelerin İnterneti Zirvesi Yeniden İstanbul’da!
    224. Yükselen Markalar – IT Forum Turkey 2019
    225. Teknoloji Girişimcileri İstanbul’dan Global Pazarlara Açılıyor
    226. KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor
    227. KVKK Başkanı: “Kişisel Verilerin Korunması Noktasında Tüm Sektörlere Yol Gösteriyoruz”
    228. 2019 Yılında Türkiye’deki Teknoloji Harcamaları 17,1 Milyar Dolara Ulaşacak
    229. İş ve Ekonomi Dünyası Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Buluşuyor
    230. Dijital Dünyanın “Oscar”ı MIXX Awards Türkiye’de Finale Kalanlar
    231. Robot Kuryeler Şehirleri Dönüştürecek
    232. Siber Suçlular 2018’de Basit DDoS Operasyonlarından Vazgeçti
    233. PİLOT’tan Girişimcilere 125 Bin TL Nakit Destek
    234. Holiday Inn İstanbul – Şişli – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    235. Hedef Araç Kiralama ve Servis A.Ş. (Hedef Filo) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    236. Ticari Yazılımda Kiralama Dönemi Başlıyor
    237. Netmarble EMEA Genel Müdürü Aras Şenyüz Oldu
    238. Ar-Ge’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Örneği
    239. 2019 Yılının Öne Çıkan 6 Teknoloji Trendi
    240. Sigortacılık Sektöründe ‘Çevik’ Büyümenin Lokomotifi Teknoloji ve İnovasyon
    241. Telekom Sektörü Gelecek Üç Yıl için İddialı
    242. Çocuklar Kontrol Bende Programıyla Bilinçleniyor
    243. Türkiye’de Y Kuşağının Yüzde 73’ü Online Tehdide Maruz Kalıyor
    244. 2030 Yılı Gelecek Hayalini Çek, Lizbon’da Eğitim Fırsatını Yakala
    245. TikTok #DahaİyiBirİnternet Kampanyasını Başlattı
    246. Yerel Seçimin Kilidi Gençler ve Fiber İnternet
    247. Arşiv Koleksiyonlarındaki 1.800.000 Yazılı ve Görsel Dijital Belge Kullanıma Açıldı
    248. Oyun Severler 4 Gün Boyunca Oyun ve Dijital Eğlenceye Doydu
    249. Milli Girişimler Sahneye Çıktı
    250. Çalışandaki Güven Eksikliği Yüzde 30 Kayıp Demek
    251. Kişisel Cihazlar Şirket Ağları için Arka Kapı mı?
    252. 5G Üzerinden Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri
    253. Cybercamp’te Geleceğin Siber Güvenlik Uzmanları Yetişiyor
    254. Chafer Siber Casusluk Grubu İran’daki Elçilikleri Hedef Aldı
    255. Dünyada 3 Milyon Siber Güvenlik Uzmanı Açığı Devam Ediyor
    256. Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın Oldu
    257. Kayseri ve Bursa’nın Doğalgaz Dağıtımını SOCAR Yapacak
    258. Apple’ın Güvenlik Açığının Siber Saldırganlar Tarafından Kullanılması Zor
    259. Vodafone Discover Genç Yetenek Programı’na Başvurular Başladı
    260. Uluslararası Dolandırıcılık Raporu Yayınlandı
    261. İlaç Sektöründe Teknoloji Şirketleriyle Evlilikler
    262. Ebeveynler Çocuklarını Mavi Balina Oyunundan Nasıl Koruyabilir?
    263. KVKK’da Dev Cezalara Doğru…
    264. Huawei Kurucusundan Casuslukla İlgili Kritik Açıklama
    265. Geleceğin Yayın Platformu için İmzalar Atıldı
    266. Yeni Türkiye’de Teknolojinin Yeri ve Geleceği
    267. Dosya Konusu: “Endüstri 4.0”
    268. Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler
    269. 46 Bin Kişi ile 48 Saatlik Oyun Tasarım Maratonu
    270. Her Nesneye Bir İnternet
    271. Hakan YILMAZ: “Dijitalleşmenin Tam Zamanı”
    272. Nesnelerin İnterneti
    273. 100 Samsung Telefon Hediye! Dergilik’te “Dijital Biz”i İndir, Şansını Katla!
    274. Adem KAYA: “Bilişimin Geleceği ve Türkiye’nin Pazardaki Konumu”
    275. Başakşehirli Çocuklar Kendi Animasyon Filmlerini Üretiyor
    276. Kripto Paralar ve Terörün Finansmanı
    277. Optimum Otomotiv Satış Sonrası Çözümleri Tic. A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    278. ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    279. TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    280. İnsan Sağlığının En Etkin Koruyucusu: Gıda ve Sağlık Sektörlerinde Akıllı Etiket Kullanımı
    281. İhracat Yeşil Sahalara İniyor
    282. Süleyman DEMİR: “Turizmde Deneyimlerimiz Teknolojiye Doğru Yöneliyor”
    283. ANIMOTO Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    284. Dijital Dönüşüm
    285. Çocuklarla Birlikte Büyüyen TEGV 24 Yaşında!
    286. Mobil Oyun ve Uygulamalara 101 Milyar Dolar Harcadık
    287. Yapay Zekânın İhtiyaç Duyduğu 5 Meslek
    288. Blokzincir Araştırma Ağı (BAĞ) Kuruluyor
    289. Mustafa ÇELİKPENÇE: “Türkiye’de Bilişim ve Gelecek 5.0”
    290. Sevgilinize Hediye Alırken Siber Saldırganların Hedefi Olmayın
    291. Çocuklarımız Endüstri 4.0 Devrimine Hazır mı?
    292. Yıldızlı Projeler Yarışması’na Başvurular Başladı
    293. Yerli ve Milli Teknolojiler için Paydaşlar Buluşuyor
    294. ThingsPro Suite Çözümündeki Yedi Açık Kapatıldı
    295. Dubai’den Türkiye’ye 200 Milyon Dolar Geliyor
    296. Uçan Araba, Sürücüsüz Araç, Roket Yarışmaları… TEKNOFEST 2019 Başvuruları Başladı!
    297. Dr. Özgür AKIN: “AKINROBOTICS İnsansı Robot Teknolojilerini Yönlendiriyor”
    298. Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Akıllı Sistemler
    299. Siber Dolandırıcılar Bu Kez Netflix’i Alet Ediyor
    300. Verinin Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) Yeri Konuşuldu
    301. Ahmet Hamdi ATALAY: “Teknolojide Geleceği HAVELSAN Yazıyor”
    302. Üretmeye, Markalaşmaya, İhracata ve Büyümeye Odaklanma Zamanı
    303. Türkiye’nin İlk, Avrupa’nın En Büyük Espor Sahnesi Açıldı!
    304. Kadın Yönetici ile Çalışan Şirket, Y ve Z Kuşağını Kazanır
    305. Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
    306. 773 Milyon Email Hacklendi! İçinde Sizinki de Var mı?
    307. BT Yöneticileri “İş’te Güvenlik: Risk ve Esneklik” Teması ile BT Güvenlik Zirvesinde Buluşacak
    308. IAB Türkiye’de Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
    309. Geleceğin Mühendisleri Merak Makinesi Programında Geliştirdikleri Tasarımları Sergiledi
    310. Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de Teknoloji Sektörünün Öncüleri Belirlendi
    311. Ayakkabını Uzaktan Kumanda Et
    312. Turizmin Geleceği Blockchain Teknolojileriyle Değişiyor
    313. Smart Future Expo 2018’de Gelişen Yeni Teknolojiler Konuşuldu
    314. Nesnelerin İnterneti ile Kurumsal Kaynak Planlama
    315. Alaattin ÇAĞIL: “Sosyal Medya Geliştikçe Bizleri Bekleyen Riskler”
    316. Siber Güvenliğinizi Taçlandırın!
    317. Endüstri 4.0 ve Akıllı Lojistik
    318. Enez ÖZEN: “Türkiye, Sosyal Medya Kullanımında Dünyada İlk 5’te”
    319. Kapıyı Çalan Mekanik Kol
    320. Dr. Mustafa Özgür GÜNGÖR: “Ar-Ge ve Dijital Dönüşüm”
    321. Yeni Teknolojiler ve Değişim
    322. Said ERCAN: “Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu”
    323. “Dijital Türkiye” Hedefine Platform ve Çözümlerle Katkıda Bulunuyoruz
    324. Ferdi YILMAZ: “Türkiye İnovasyon Sisteminde Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Bilinçli Teknoloji”
    325. BİLİŞİM GRUBU Teknoloji Gündemini Değerlendirdi
    326. Hüsnü TAVLAŞ: “Öncelik Siber Güvenlik Olmalı”
    327. Bilişimciler Zirvesi’nden Tüm Türkiye’ye Gelecek 5.0 Çağrısı!
    328. Dijital Dünyanın Nabzı “Dijital Biz Dergisi” ile Atıyor
    329. Marriott International, Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    330. Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi 2018 – Açılış Töreni ve Sponsor Konuşmaları
    331. Smart Future Talks – Şenol Vatansever
    332. BİLİŞİM GRUBU, Gelecek 5.0 Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Yaptı
    333. Bilişim sektöründe Satış Entegrasyon Modeli – Şenol Vatansever
    334. İstanbul Bilgi Üniversitesi İçerikle Pazarlama Konferansı 2017 – Pazarlamayı Değiştiren Kodlar Sunum Videosu
    Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi

    Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi

     

    KVKK – Bilindiği üzere, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun “Veri güvenliğine ilişkin yükümlülükler” başlıklı 12 nci maddesinin (5) numaralı fıkrası “İşlenen kişisel verilerin kanuni olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesi hâlinde, veri sorumlusu bu durumu en kısa sürede ilgilisine ve Kurula bildirir. Kurul, gerekmesi hâlinde bu durumu, kendi internet sitesinde ya da uygun göreceği başka bir yöntemle ilan edebilir.” hükmünü amirdir.

    Veri sorumlusu sıfatını haiz olan Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. tarafından Kurumumuza intikal ettirilen 10.06.2019 tarihli yazıda özetle;

    • İhlalin 05.06.2019 tarihinde Şirkete gönderilen ve doğrulanmayan tehdit ve şantaj içerikli e-posta mesajı ile öğrenildiği,
    • İhlalin bir hacker grubu tarafından Şirket sistemlerine sızılarak gerçekleştirildiği,
    • İhlalden etkilenen ilgili kişilerin, şirket yetkilileri, çalışanları ve Şirket ile ilgisi tespit edilemeyen üçüncü kişiler olduğu,
    • İhlalden etkilenen tahmini kişi sayısının 52 ve bu kişilerin Şirket çalışanı olduğu,
    • Hacker grubu tarafından Şirkete gönderilen e-postada ise 70 binin üzerinde kişiye ait kimlik bilgisinin elde edildiği,
    • İhlalden etkilenen kişisel veriler arasında kimlik bilgileri ve iletişim bilgilerinin olduğu,

    bilgilerine yer verilmiştir.

    Konuya ilişkin inceleme devam etmekle birlikte, Kişisel Verileri Koruma Kurulunun 18.06.2019 tarih ve 2019/169 sayılı Kararı ile söz konusu veri ihlalinin Kurumun internet sayfasında ilan edilmesine karar verilmiştir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    Tags: , , ,

    Related Article

    img advertisement
    img advertisement

    ETİKETLER