1. Katıldığınız Bir Konferansta Çekilen ve Yayınlanan Fotoğrafınızın Kaldırılmasını İsteme Hakkınız Var mı?
  2. KVKK Başkanı: “Sosyal Medyada Kişisel Verilerinizi Paylaşırken Dikkatli Olun”
  3. Tüketicinin FinTech Kullanım Oranı Yüzde 64’e Yükseldi
  4. Unicorn’lar Batı’da Yükselişte
  5. UFUK 2020’nin En Başarılı Türk Sanayi Kuruluşu
  6. Bu Bayramda Otizmli Çocukların Güneşi Olmak İster misiniz?
  7. TEGV Geleceğe Bakış 2019 Toplantısıyla 25. Yıla Doğru
  8. Karaciğer Kanserini Yapay Zekâ Tedavi Edecek
  9. Haydi Çocuklar TEGV’e!
  10. Bakan Varank Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Yıldırım’ı Kabul Etti
  11. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Başlıyor
  12. Türkiye Uzay Ajansı’nın Yönetim Kurulu Belli Oldu
  13. Kurban Bayramı Tatilinde Yola Çıkmak için En İdeal Günler ve Saatler
  14. Türkiye’nin Otomobili Projesi’nin Üç Boyutlu Çizimi Gösterildi
  15. Veeam Türkiye Ülke Müdürü Kürşad Sezgin Oldu
  16. Ali Y. Koç “A Ticket for Your Future” Programında Gençlerle Bir Araya Geldi
  17. Popüler Oyunlar Sorumluluklarını Unutturuyor
  18. DenizBank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  19. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Hedefimiz 2022 Yılında Milli Uydumuzu Uzaya Fırlatmak”
  20. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Bugüne Kadar 773 Bilim İnsanımız Ülkemizin En Prestijli Bilim Ödüllerinin Sahibi Oldu”
  21. Bakan Varank Gençlerle Uzay Gözlemi Yaptı
  22. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal Oldu
  23. TEKNOFEST Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi Başvurularında Son Günler
  24. İnsan Kaynakları Süreçlerinde Yapay Zekâ Kullanılacak
  25. Türkiye Drone Şampiyonası Kapadokya Etabı Sona Erdi
  26. Kamu, Yerel Yönetim ve Üniversite İş Birliği ile Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Atölyesi Açıldı
  27. Z Kuşağı Esnek Çalışmada Israrlı
  28. Türk Girişimcilerin Projeleri Dünya Pazarına Açılıyor
  29. Siber Güvenlik ve Savunma Sanayii Sektörleri Sİber Kafe’de Bir Araya Geldi
  30. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Dönüşüme Ayak Uyduramayan Ticari İşletmeler Kaybetmeye Mahkumdur”
  31. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı için En Çok Başvuru ABD, İngiltere ve Almanya’dan”
  32. Tersine Beyin Göçünde İlk Adres
  33. Türkiye’de Her Bir Veri İhlalinin Ortalama Maliyeti 11,15 Milyon TL
  34. Yaşlılar Sosyal Medya ile Yaşama Sarılıyor
  35. Dijital Teknolojide Kullanıcı Alışkanlığı Yönetimi
  36. İyi Bir Sistem Mimarisi Nasıl Olmalıdır?
  37. Otomotiv Sektörü 6. Kez İstanbul’da Buluşuyor
  38. Ulaş CANTEPE: “Yazılım, Robotik ve Yapay Zekâ ile Sıçrama Yapabiliriz”
  39. Geçen Yıl Ar-Ge’ye 13 Milyar 24 Milyon TL Harcadık
  40. Okul Öncesi Kodlama Eğitimleri
  41. 15 Temmuz ve İletişim Alt Yapısı
  42. Ege Bölgesi Şirketleri KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için İzmir’de Buluştu
  43. Ömer Özgür ÇETİNOĞLU: “Dijital Dönüşümün Toplumlara ve Şirketlere Etkisi”
  44. Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı
  45. 2019 Küresel İnsan Kaynakları Trendleri
  46. Filyos Endüstri ve Liman Bölgesi’ne 1,5 Milyar Dolarlık Yatırım
  47. Türk Ekonomi Bankası A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  48. Deneyap Teknoloji Atölyeleri Projesi’nde Ders Zili Çaldı
  49. Orta Yaş Üzeri Facebook, Genç Kuşak Instagram Kullanıyor
  50. GİB’in Yeni Tebliği ile E-Dönüşüm Hızlanıyor
  51. Hastanelerin Sonu mu Geliyor?
  52. Avrupa Birliği, Kişisel Verilerin İhlali Nedeniyle Şirketlere 315 Milyon Euro Ceza Kesti
  53. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’ndan Öğrencilere Yerli ve Milli Destek
  54. TÜBİTAK Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı Düzenlendi
  55. Bakan Varank INNOPROM Uluslararası Sanayi Fuarı’nın Açılışında Konuşma Yaptı
  56. Uygun Adım Geleceğe: Ar-Ge ve İnovasyon
  57. Türkiye’de Çalışanların Üçte Biri Eski İş Yerlerinin Dosyalarına Erişebiliyor
  58. Dijital Dönüşüm, otomotiv yan sanayi ve tedarikçileri nasıl etkileyecek?
  59. Otomotiv endüstrisinin yeni trendleri nelerdir?
  60. İnovasyon nedir? Tofaş’ta uygulanan inovasyon süreçleri nelerdir?
  61. Türkiye’de otomotiv sektörünün önemi nedir?
  62. Akıllı fabrikalar nedir?
  63. Havacılık ve Uzay Uygulamalarından Önemli Rol Oynayacak Projeler
  64. Cathay Pasific Airway Limited’in Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
  65. Marriott International Inc.’in Veri İhlaline 1 Milyon 450 Bin TL İdari Para Cezası
  66. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş.’nin Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
  67. Pizza Restaurantları A.Ş. (Domino’s Pizza) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  68. Türkiye Drone Şampiyonası 2. Etabı Çanakkale’de Sona Erdi
  69. PİLOT’un Yeni Dönem Girişimleri Belli Oldu
  70. E-Spor Geleceğin Futbolu Olacak
  71. Türkiye Drone Şampiyonası 2. Etabı Çanakkale’de
  72. Bakan Varank’tan Otomotiv Devinin Ar-Ge Merkezi’ne Ziyaret
  73. Dünyaya İlham Verecek 19 Genç
  74. Teknolojik Dönüşümden Kaçmak Mümkün mü?
  75. Şenol VATANSEVER: “Yüksek Teknoloji Üreten Türkiye”
  76. Türkiye’deki Üst Düzey Yöneticilerin Ajandası: Yapay Zekâ
  77. 5G’de Endüstrinin Doğru Varsaydığı Yanlışlar
  78. Tüketiciyi Hacker’dan Çok Perakendeci Korkutuyor
  79. Akıllı Oyuncaklar Yaratıcılığı Besliyor
  80. İthalata ve Tüketim Toplumu Olmaya Devam (mı?)
  81. Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hiz.Tic.Ltd.Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  82. Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  83. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  84. Türkiye Ekonomisine Güç Vermeye Devam Ediyor
  85. FinCube Startup’ları Yatırımcılarla Buluştu
  86. 12 Milyon Hastanın Verileri Çalındı
  87. I-TECH Teknoloji Dolu 3 Gün Yaşattı
  88. Foriba ve Iyzico Türkiye Girişimcilik Ekosistemi’nin Gururu Oldu
  89. MIXX Awards Europe 2019 Ödülleri Sahiplerine Kavuştu
  90. 5G Beklenenden Hızlı Benimseniyor
  91. Workup Girişimcilik Programı 4. Dönem Mezunlarını Verdi
  92. Manisa Valiliği’nden Çocuklara Yönelik Kodlama Projesi
  93. Ege İhracatçı Birlikleri “İhracat 4.0”ı Hayata Geçiriyor
  94. Dijital Dönüşüme Direnç Gösteren İşletmeler 10 Sene Sonra Hayatımızda Olmayacak!
  95. Türkiye Fintek Piyasasında 165 Milyon Dolarlık Satın Alma
  96. Avrupa Dijital Reklam Yatırımları 2018’de 55 Milyar Euro’yu Aştı
  97. Intel İşlemcilerindeki Güvenlik Açığı Milyonları Etkileyebilir
  98. Siber Saldırıya Uğrayan Şirketin Notu Düşürüldü
  99. Yapay Zekâlı Konuşma Tanıma Teknolojisi
  100. Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçebilir mi?
  101. Dünya Milenyum Kuşağı ile Değişecek: Yıka Yıka Geliyorlar
  102. ‘Can Yoldaşı’ Robot
  103. HAZIRLANIN! Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçmek Üzere…
  104. İzmirliler KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için 18 Haziran’da Buluşuyor!
  105. KVKK’nın Facebook’a Kestiği Ceza ile İlgili Facebook’tan Açıklama Yapıldı
  106. Sağlıklı Rekabet Ortamı için Kişisel Veri Güvenliği Şart
  107. Liseliler Teknolojiyle Yarını İnşa Ediyor
  108. CEO’ların 2019 Yatırım Gündeminde Yapay Zekâ Var
  109. Bayram Tatilinde Yola Çıkmak için En Uygun Zamanlar
  110. Şenol Vatansever, 360’ta Birol Güven ile Gelecek Geliyor’a Konuk Oldu
  111. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. – KVKK Kararı
  112. CIO’lar İş Süreçlerinde Dijital Dönüşüm ile Şirketlerini Geleceğe Taşıyor
  113. Otonom Teslimat Robotu İnsan Gibi Yürüyor
  114. Yükselen Markalar – Gelecekte Bilişim Konferansı
  115. 1 GB Mobil İnternete 2,25 Dolar Ödüyoruz
  116. WannaCry’ı Unutmayalım!
  117. Yusuf EVMEZ: “Fidye Yazılımları Kâbusunuz Olmaktan Çıksın”
  118. Oy Verme Teknolojileri ve Elektronik Oylama
  119. Tatilde Gözetleme Cihazlarının Kurbanı Olmayın
  120. Çin’de Drone ile Tam Otomatik ve Akıllı Dağıtım Hizmeti Başladı
  121. Veri Bilimi ve Veri Bilimcisi
  122. Akıllı Şehirler, Teknoloji ve Yeni Tüketici Profili
  123. Paylaşım Ekonomisi 400 Milyar Dolara Koşuyor
  124. Dosya Konusu: “Siber Güvenlik”
  125. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
  126. Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencileri Günde 6 Saat Oyun Oynuyor
  127. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceği Konuştuk
  128. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Türk Firmaları Dünyanın En Büyük Savunma Sanayi Firmaları Arasına Giriyor”
  129. Gençler İş Hayatından Ne Bekliyor?
  130. Siber Saldırganlar Şimdi de İş Arayanları Hedef Alıyor
  131. Şirketlerin Yüzde 93’ünden Fazlası Akıllı Teknolojinin Dijital Dönüşümün Anahtarı Olduğunu Düşünüyor
  132. Türkiye Drone Şampiyonası Sona Erdi
  133. Quantum Bilgisayarlar Hacker’ların Eline Geçerse Ne Olur?
  134. Microsoft Corporation – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  135. Facebook Nezdinde Gerçekleşen Veri İhlaline 1 Milyon 650 Bin TL İdari Para Cezası
  136. KARMA Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı
  137. İlk Çeyrekte Jeopolitik Saldırılar Arttı
  138. Akıllı Stadyum Devri
  139. Yapay Zekâ’nın Son Trendleri I-TECH’te Görücüye Çıkıyor
  140. Parolalarda En Çok Kullanılan Süper Kahraman
  141. Bakanlar DENEYAP Heyecanına Ortak Oldu
  142. TİM Başkanı: “Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye Hedefini İnovasyonla Elde Edebiliriz”
  143. 5 Dakikada “Gelecekte Bilişim Konferansı”
  144. Hacker’lardan 30 Milyar Sızma Girişimi
  145. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Mehmetçiğe Süper Lazer Silah Geliyor”
  146. Gökdeniz Gemi Platformları için Yakın Hava Savunma Sistemi Tanıtıldı
  147. Siber Tehditleri Gerçek Zamanlı Olarak Yakalayın!
  148. Tablet Kullanımı 1 Yaşın Altına İndi
  149. Yapay Zekâ ve Bilişsel Bilim Alanında Çok Sayıda Uzman Bir Araya Geldi
  150. Sürücüler Araçlarına Daha Fazla ‘Bağlanacak’
  151. ISAF Exclusive Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik Oturumu
  152. Dünyayı Robotlardan Önce Algoritmalar Ele Geçirdi
  153. KVKK Başkanı Uyardı: “Biyometrik Veriler Gelişigüzel İşlenemez”
  154. Neuromarketing ve Dijital Teknoloji
  155. Telekom Sektörü Durgunluğa Meydan Okuyor
  156. Nesnelerin İnterneti ve Teknolojik İnsan Faktörü
  157. Lokomotif: Bilgi Teknolojileri
  158. 450 Robotun Yarıştığı Robokan Ödül Dağıttı
  159. Momo Challenge Çocuklar için Önemli Bir Tehlike mi? Yoksa Viral Bir Aldatmaca mı?
  160. Savunma ve Havacılıkta Sipariş Rekoru
  161. Savunma Sanayiinde İhracatımız Yüzde 20 Arttı
  162. Türkiye’nin Özel Yetenekli Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor
  163. Elektrikli ve Hibrid Araçlar Sürüş Etkinliğinde Testi Geçti
  164. Hakan NERGİS: “Türkiye Spor Zirvesi’nde Buluşalım”
  165. Çocuklar Sokakta Oynamayı Tablete Tercih Ediyor
  166. Dünyaları Tamamen Dijital Olan Bir Nesli Nasıl Koruyabiliriz
  167. Dosya Konusu: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
  168. Güvenlik Sektörünün CONFEX’i ISAF Exclusive Ankara’da Gündemi Belirledi
  169. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Bilişimin Gündemini Belirleyecek
  170. Av. Arb. Murat KEÇECİLER: “Kişisel Verileri Koruma Politikası Nasıl Şekillenmeli?”
  171. Türkiye’nin Yıldızlı Projeleri Belli Oldu
  172. Endüstri 4.0 Devrimi 5G Teknolojisi ile Hızlanacak
  173. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda 300 Kişi Birbiriyle Tanışacak!
  174. Çağrı Merkezi Sektörünün Sağladığı İstihdam 108 Bin Kişiye Ulaştı
  175. Blok Zinciri Yatırımları 3 Yılda Yüzde 400 Artacak
  176. Çevre Teknolojileri Buluşmasına 84 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçi
  177. Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru Oldu
  178. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019’a Seçilen Girişimler Belli Oldu
  179. Attığınız USB’lere Dikkat!
  180. Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor
  181. Türk Savunma Şirketleri Malezya’da Önemli Adımlar Attı
  182. Savunmada 2019 İhracat Hedefi 3 Milyar Dolar
  183. Türk Savunma Sanayisi Gücünü Asya’ya Taşıdı
  184. En Büyük Şikayet Konusu Tele Pazarlama
  185. Türkiye’nin Kurtuluşu Bilişimle Olacak
  186. “Gelecekte Bilişim Konferansı” Geleceğin Akıllı Dünyasına Işık Tutacak
  187. Blockchain Her Alanda… Değişimleri Nasıl Avantajımıza Çeviririz?
  188. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Değişim, Dijital ve Değerler Konuşuldu
  189. Siber Hippiler
  190. Türkiye’de Elektrik Piyasasının Gelişimi ve Bilişim
  191. Bu Yaz Oyun Yaz
  192. Veri Analizinde Lider Olmak?
  193. İbrahim ELBAŞI: “Dijital Dönüşüme Katkı Sağlayacak Yenilikçi Fikirlerin Adresiyiz”
  194. Değişim Yönetimi ve Endüstri 4.0
  195. 3. Taraf Veri İhlalleri Şirketlerin Başını Ağrıtıyor
  196. Güvenlik Açıklarını Ortaya Çıkararak 1 Milyon Dolar Kazandı
  197. Dosya Konusu: “Perakende Sektörü”
  198. HİSAR’dan Bir Başarı Daha
  199. Android Dünyasında Bir İlk: Yapay Zekalı Asistan
  200. Tansu YEĞEN: “Yapay Zekâya Giden Yol: Robot Yazılımlar”
  201. Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!
  202. Hunko Motorlu Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  203. ASF Otomotiv A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  204. Kaya Seyehat Turizm San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  205. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Yapılacak
  206. Boeing CEO’sundan Kamuoyuna Açıklama
  207. KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı
  208. “Madde ve Gerekçesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bilgi Notu) ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Terimler Sözlüğü” Yayınlandı
  209. Bölgenin Dijital Açıdan En Olgun Ülkesi Türkiye
  210. TÜSİAD Tokyo’da Düzenlenen B20 Zirvesi’ne Katıldı
  211. Elektronik Harpte Kullanılacak Uçaklar Türkiye’ye Geldi
  212. “Hibrit Savaş” ve “Siber Terör” Gündemin İlk Sırasına Oturdu
  213. Turizm, Perakende ve Telekomünikasyon Sektörlerinde İşe Alımlar Hız Kazandı
  214. Gemicilik Sektörü Dijitalleşmede Geç Kalıyor
  215. İnternetten En Büyük Beklenti Eğitime ve Sağlığa Kolay Erişim
  216. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ Oldu
  217. Robot Nüfusu 2,5 Milyon Oldu
  218. Medya ve Eğlence Şirketleri 2019’da Baby Boomers Kuşağına Odaklanacak
  219. Avrupa Otonom Araçta ABD’yi Solluyor
  220. Veri Sorumlularına Örnek Olması için “KVKK KİŞİSEL VERİ SAKLAMA ve İMHA POLİTİKASI” Yayınlandı
  221. Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik ISAF Exclusive’de Masaya Yatırılıyor
  222. Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek
  223. Turmobil Turizm Rent a Car Taşımacılık ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  224. Çocukları “Momo”dan Korumak için Ne Yapmalı?
  225. VERBİS’e Kayıtla İlgili Olarak Veri Sorumlularına Yardımcı Olmak Üzere “SORULARLA VERBİS” Yayınlandı
  226. Türk Ekibi Antarktika Bilim Seferi’nden Döndü
  227. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “5G’yi 2020’de Hizmete Sunacağız”
  228. İstihdam Seferberliğine Destek: İlk Dört Ayda 1300 Yeni İstihdam
  229. KVKK İhlali Korkusu CISO’ların Yüzde 63’ünü Uykusuz Bırakıyor
  230. Dijital Dönüşümün Dünya Liderleri İstanbul’da Bir Araya Geliyor
  231. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Akıllı Ulaşım Teknolojileriyle En Baştaki Hedefimiz, Ölümlü ve Ağır Yaralanmalı Kazaları Azaltmak”
  232. KKTC’de Toplam Bedeli 352 Milyon Lira Olan 4 Proje Gerçekleşecek
  233. Yerli ve Milli Bilişim Ürünlerimizi Bu Topraklarda Üretiyoruz
  234. Siber Korsanların 13 Milyon Euro Ele Geçirmeye Çalıştığı Banka Operasyonlarını Durdurdu
  235. Dünyanın En Hafif Mayın Dedektörü: OZAN
  236. Adnan Özen İnşaat Taah. En. Turz. Tiç. ve San. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  237. TÜBİTAK, Bilim ve Teknoloji Haftasını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak
  238. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Sırada Yerlileşme Var”
  239. Mobil Cihazlara Yönelik Saldırılar 2018’de İki Kat Arttı
  240. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “KOSGEB Akıllı Dijital Teknolojiyi Destekleyecek”
  241. ING Bank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  242. Okullara TEKNO-ÖNDER Geliyor
  243. En Zengin 100 Türk Açıklandı
  244. Mavi Vatan’da Milli Sistemler Görevde
  245. Silikon Vadisi’nin Tahtı Sallanıyor
  246. Ekran Karşısında Geçirilen Zamanı Azaltmak için 8 Öneri
  247. Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  248. Borlease Otomotiv A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  249. Derindere Turizm Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
  250. Dijital Dönüşüm; Blockchain Zirvesi 26 Nisan’da İstanbul’da Gerçekleşecek
  251. Big Data ve Yeni Siyaset
  252. Türk Sanayi Kuruluşu AB Horizon 2020’den En Yüksek Teşviği Almaya Hak Kazandı
  253. Ömer ÇOLAKOĞLU: “Dijital Dönüşümde ‘Simple’ Düşünmek”
  254. Siber Güvenlik Çalışanlarınızla Başlıyor
  255. Mustafa GAYIR: “Türkiye’de Lojistik Sektörü ve Dijital Dönüşüm Evresi”
  256. Savunma Sanayii Başkanlığı & Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul İş Birliği ile “Siber Güvenlik Fikir Yarışması”
  257. Rafine Bilgi ve Rekabetçi Teknoloji
  258. E-Posta Dolandırıcılarına Göz Açtırmayın
  259. Dijital Paranın Kaderi Kurumsallaşmaya Bağlı
  260. Dijitalin En İyileri 9. MIXX Awards Türkiye’de Belli Oldu
  261. Dosya Konusu: “Blockchain”
  262. Cem SÜNBÜL: “Dijitalize Dünya, Mobilize Medya”
  263. IT Forum Turkey’de Günümüzün Dünyası ve Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
  264. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya Oldu
  265. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019 Başvuruları için Son Günler…
  266. Simone Kaslowski TÜSİAD Başkanı Seçildi
  267. “A Ticket For Your Future” Programı Başvuruları Başladı
  268. Uzay Teknolojileri İçin İş Birliği
  269. Sihirli Kelime: “Empati”
  270. Türk Oyun Devi Yeni Oyunlar ve Teknolojiler için Ekibini Genişletiyor
  271. Yapay Zekâ ve Blockchain ile Sahtecilik Tespiti
  272. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı Cömert Varlık Oldu
  273. Türk Şirketten ABD’de Uzay ve Havacılık Yatırımı
  274. Beyaz Eşyalarınızın Suça Karışmadığından Emin misiniz?
  275. 2018 Yılı İhracat Şampiyonları Belli Oldu
  276. Kadıköy Geleceği Konuşuyor: Yapay Zekâ Geleceğimizi Nasıl Etkileyecek?
  277. Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirim
  278. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş. (Nereden Nereye) – KVKK Veri İhlali Bildirim
  279. Enterprise (Yes Oto) – KVKK Veri İhlali Bildirim
  280. 750 Genç Yarını İnşa Etmek için Proje Üretecek
  281. Bulut Bilişim 3 Yılda 130 Bin Kişiye Yeni İş Fırsatları Yaratacak
  282. Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri Sergisi Kapılarını Açıyor
  283. Japon Teknoloji Şirketi Türkiye Pazarına Girdi
  284. Siber Suç Karaborsaları Yıkıcı Endüstriye Dönüştü
  285. Bakterileri Yok Eden, Radyasyona Kalkan Olan Seramik
  286. Boğaziçi Ventures’ın Yeni Ortağı Kenan Çolpan Oldu
  287. İş Gücünde Dijital Yetkinliğin Artırılması Avrupa’da Büyümeyi Canlandırabilir
  288. Avrasya’yı Buluşturan Nesnelerin İnterneti Zirvesi Yeniden İstanbul’da!
  289. Yükselen Markalar – IT Forum Turkey 2019
  290. Teknoloji Girişimcileri İstanbul’dan Global Pazarlara Açılıyor
  291. KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor
  292. KVKK Başkanı: “Kişisel Verilerin Korunması Noktasında Tüm Sektörlere Yol Gösteriyoruz”
  293. 2019 Yılında Türkiye’deki Teknoloji Harcamaları 17,1 Milyar Dolara Ulaşacak
  294. İş ve Ekonomi Dünyası Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Buluşuyor
  295. Dijital Dünyanın “Oscar”ı MIXX Awards Türkiye’de Finale Kalanlar
  296. Robot Kuryeler Şehirleri Dönüştürecek
  297. Siber Suçlular 2018’de Basit DDoS Operasyonlarından Vazgeçti
  298. PİLOT’tan Girişimcilere 125 Bin TL Nakit Destek
  299. Holiday Inn İstanbul – Şişli – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  300. Hedef Araç Kiralama ve Servis A.Ş. (Hedef Filo) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  301. Ticari Yazılımda Kiralama Dönemi Başlıyor
  302. Netmarble EMEA Genel Müdürü Aras Şenyüz Oldu
  303. Ar-Ge’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Örneği
  304. 2019 Yılının Öne Çıkan 6 Teknoloji Trendi
  305. Sigortacılık Sektöründe ‘Çevik’ Büyümenin Lokomotifi Teknoloji ve İnovasyon
  306. Telekom Sektörü Gelecek Üç Yıl için İddialı
  307. Çocuklar Kontrol Bende Programıyla Bilinçleniyor
  308. Türkiye’de Y Kuşağının Yüzde 73’ü Online Tehdide Maruz Kalıyor
  309. 2030 Yılı Gelecek Hayalini Çek, Lizbon’da Eğitim Fırsatını Yakala
  310. TikTok #DahaİyiBirİnternet Kampanyasını Başlattı
  311. Yerel Seçimin Kilidi Gençler ve Fiber İnternet
  312. Arşiv Koleksiyonlarındaki 1.800.000 Yazılı ve Görsel Dijital Belge Kullanıma Açıldı
  313. Oyun Severler 4 Gün Boyunca Oyun ve Dijital Eğlenceye Doydu
  314. Milli Girişimler Sahneye Çıktı
  315. Çalışandaki Güven Eksikliği Yüzde 30 Kayıp Demek
  316. Kişisel Cihazlar Şirket Ağları için Arka Kapı mı?
  317. 5G Üzerinden Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri
  318. Cybercamp’te Geleceğin Siber Güvenlik Uzmanları Yetişiyor
  319. Chafer Siber Casusluk Grubu İran’daki Elçilikleri Hedef Aldı
  320. Dünyada 3 Milyon Siber Güvenlik Uzmanı Açığı Devam Ediyor
  321. Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın Oldu
  322. Kayseri ve Bursa’nın Doğalgaz Dağıtımını SOCAR Yapacak
  323. Apple’ın Güvenlik Açığının Siber Saldırganlar Tarafından Kullanılması Zor
  324. Vodafone Discover Genç Yetenek Programı’na Başvurular Başladı
  325. Uluslararası Dolandırıcılık Raporu Yayınlandı
  326. İlaç Sektöründe Teknoloji Şirketleriyle Evlilikler
  327. Ebeveynler Çocuklarını Mavi Balina Oyunundan Nasıl Koruyabilir?
  328. KVKK’da Dev Cezalara Doğru…
  329. Huawei Kurucusundan Casuslukla İlgili Kritik Açıklama
  330. Geleceğin Yayın Platformu için İmzalar Atıldı
  331. Yeni Türkiye’de Teknolojinin Yeri ve Geleceği
  332. Dosya Konusu: “Endüstri 4.0”
  333. Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler
  334. 46 Bin Kişi ile 48 Saatlik Oyun Tasarım Maratonu
  335. Her Nesneye Bir İnternet
  336. Hakan YILMAZ: “Dijitalleşmenin Tam Zamanı”
  337. Nesnelerin İnterneti
  338. 100 Samsung Telefon Hediye! Dergilik’te “Dijital Biz”i İndir, Şansını Katla!
  339. Adem KAYA: “Bilişimin Geleceği ve Türkiye’nin Pazardaki Konumu”
  340. Başakşehirli Çocuklar Kendi Animasyon Filmlerini Üretiyor
  341. Kripto Paralar ve Terörün Finansmanı
  342. Optimum Otomotiv Satış Sonrası Çözümleri Tic. A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  343. ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  344. TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  345. İnsan Sağlığının En Etkin Koruyucusu: Gıda ve Sağlık Sektörlerinde Akıllı Etiket Kullanımı
  346. İhracat Yeşil Sahalara İniyor
  347. Süleyman DEMİR: “Turizmde Deneyimlerimiz Teknolojiye Doğru Yöneliyor”
  348. ANIMOTO Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  349. Dijital Dönüşüm
  350. Çocuklarla Birlikte Büyüyen TEGV 24 Yaşında!
  351. Mobil Oyun ve Uygulamalara 101 Milyar Dolar Harcadık
  352. Yapay Zekânın İhtiyaç Duyduğu 5 Meslek
  353. Blokzincir Araştırma Ağı (BAĞ) Kuruluyor
  354. Mustafa ÇELİKPENÇE: “Türkiye’de Bilişim ve Gelecek 5.0”
  355. Sevgilinize Hediye Alırken Siber Saldırganların Hedefi Olmayın
  356. Çocuklarımız Endüstri 4.0 Devrimine Hazır mı?
  357. Yıldızlı Projeler Yarışması’na Başvurular Başladı
  358. Yerli ve Milli Teknolojiler için Paydaşlar Buluşuyor
  359. ThingsPro Suite Çözümündeki Yedi Açık Kapatıldı
  360. Dubai’den Türkiye’ye 200 Milyon Dolar Geliyor
  361. Uçan Araba, Sürücüsüz Araç, Roket Yarışmaları… TEKNOFEST 2019 Başvuruları Başladı!
  362. Dr. Özgür AKIN: “AKINROBOTICS İnsansı Robot Teknolojilerini Yönlendiriyor”
  363. Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Akıllı Sistemler
  364. Siber Dolandırıcılar Bu Kez Netflix’i Alet Ediyor
  365. Verinin Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) Yeri Konuşuldu
  366. Ahmet Hamdi ATALAY: “Teknolojide Geleceği HAVELSAN Yazıyor”
  367. Üretmeye, Markalaşmaya, İhracata ve Büyümeye Odaklanma Zamanı
  368. Türkiye’nin İlk, Avrupa’nın En Büyük Espor Sahnesi Açıldı!
  369. Kadın Yönetici ile Çalışan Şirket, Y ve Z Kuşağını Kazanır
  370. Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
  371. 773 Milyon Email Hacklendi! İçinde Sizinki de Var mı?
  372. BT Yöneticileri “İş’te Güvenlik: Risk ve Esneklik” Teması ile BT Güvenlik Zirvesinde Buluşacak
  373. IAB Türkiye’de Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
  374. Geleceğin Mühendisleri Merak Makinesi Programında Geliştirdikleri Tasarımları Sergiledi
  375. Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de Teknoloji Sektörünün Öncüleri Belirlendi
  376. Ayakkabını Uzaktan Kumanda Et
  377. Turizmin Geleceği Blockchain Teknolojileriyle Değişiyor
  378. Smart Future Expo 2018’de Gelişen Yeni Teknolojiler Konuşuldu
  379. Nesnelerin İnterneti ile Kurumsal Kaynak Planlama
  380. Alaattin ÇAĞIL: “Sosyal Medya Geliştikçe Bizleri Bekleyen Riskler”
  381. Siber Güvenliğinizi Taçlandırın!
  382. Endüstri 4.0 ve Akıllı Lojistik
  383. Enez ÖZEN: “Türkiye, Sosyal Medya Kullanımında Dünyada İlk 5’te”
  384. Kapıyı Çalan Mekanik Kol
  385. Dr. Mustafa Özgür GÜNGÖR: “Ar-Ge ve Dijital Dönüşüm”
  386. Yeni Teknolojiler ve Değişim
  387. Said ERCAN: “Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu”
  388. “Dijital Türkiye” Hedefine Platform ve Çözümlerle Katkıda Bulunuyoruz
  389. Ferdi YILMAZ: “Türkiye İnovasyon Sisteminde Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Bilinçli Teknoloji”
  390. BİLİŞİM GRUBU Teknoloji Gündemini Değerlendirdi
  391. Hüsnü TAVLAŞ: “Öncelik Siber Güvenlik Olmalı”
  392. Bilişimciler Zirvesi’nden Tüm Türkiye’ye Gelecek 5.0 Çağrısı!
  393. Dijital Dünyanın Nabzı “Dijital Biz Dergisi” ile Atıyor
  394. Marriott International, Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
  395. Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi 2018 – Açılış Töreni ve Sponsor Konuşmaları
  396. Smart Future Talks – Şenol Vatansever
  397. BİLİŞİM GRUBU, Gelecek 5.0 Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Yaptı
  398. Bilişim sektöründe Satış Entegrasyon Modeli – Şenol Vatansever
  399. İstanbul Bilgi Üniversitesi İçerikle Pazarlama Konferansı 2017 – Pazarlamayı Değiştiren Kodlar Sunum Videosu
    Banner Top
    1. Katıldığınız Bir Konferansta Çekilen ve Yayınlanan Fotoğrafınızın Kaldırılmasını İsteme Hakkınız Var mı?
    2. KVKK Başkanı: “Sosyal Medyada Kişisel Verilerinizi Paylaşırken Dikkatli Olun”
    3. Tüketicinin FinTech Kullanım Oranı Yüzde 64’e Yükseldi
    4. Unicorn’lar Batı’da Yükselişte
    5. UFUK 2020’nin En Başarılı Türk Sanayi Kuruluşu
    6. Bu Bayramda Otizmli Çocukların Güneşi Olmak İster misiniz?
    7. TEGV Geleceğe Bakış 2019 Toplantısıyla 25. Yıla Doğru
    8. Karaciğer Kanserini Yapay Zekâ Tedavi Edecek
    9. Haydi Çocuklar TEGV’e!
    10. Bakan Varank Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Yıldırım’ı Kabul Etti
    11. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Başlıyor
    12. Türkiye Uzay Ajansı’nın Yönetim Kurulu Belli Oldu
    13. Kurban Bayramı Tatilinde Yola Çıkmak için En İdeal Günler ve Saatler
    14. Türkiye’nin Otomobili Projesi’nin Üç Boyutlu Çizimi Gösterildi
    15. Veeam Türkiye Ülke Müdürü Kürşad Sezgin Oldu
    16. Ali Y. Koç “A Ticket for Your Future” Programında Gençlerle Bir Araya Geldi
    17. Popüler Oyunlar Sorumluluklarını Unutturuyor
    18. DenizBank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    19. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Hedefimiz 2022 Yılında Milli Uydumuzu Uzaya Fırlatmak”
    20. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Bugüne Kadar 773 Bilim İnsanımız Ülkemizin En Prestijli Bilim Ödüllerinin Sahibi Oldu”
    21. Bakan Varank Gençlerle Uzay Gözlemi Yaptı
    22. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal Oldu
    23. TEKNOFEST Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi Başvurularında Son Günler
    24. İnsan Kaynakları Süreçlerinde Yapay Zekâ Kullanılacak
    25. Türkiye Drone Şampiyonası Kapadokya Etabı Sona Erdi
    26. Kamu, Yerel Yönetim ve Üniversite İş Birliği ile Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Atölyesi Açıldı
    27. Z Kuşağı Esnek Çalışmada Israrlı
    28. Türk Girişimcilerin Projeleri Dünya Pazarına Açılıyor
    29. Siber Güvenlik ve Savunma Sanayii Sektörleri Sİber Kafe’de Bir Araya Geldi
    30. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Dönüşüme Ayak Uyduramayan Ticari İşletmeler Kaybetmeye Mahkumdur”
    31. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı için En Çok Başvuru ABD, İngiltere ve Almanya’dan”
    32. Tersine Beyin Göçünde İlk Adres
    33. Türkiye’de Her Bir Veri İhlalinin Ortalama Maliyeti 11,15 Milyon TL
    34. Yaşlılar Sosyal Medya ile Yaşama Sarılıyor
    35. Dijital Teknolojide Kullanıcı Alışkanlığı Yönetimi
    36. İyi Bir Sistem Mimarisi Nasıl Olmalıdır?
    37. Otomotiv Sektörü 6. Kez İstanbul’da Buluşuyor
    38. Ulaş CANTEPE: “Yazılım, Robotik ve Yapay Zekâ ile Sıçrama Yapabiliriz”
    39. Geçen Yıl Ar-Ge’ye 13 Milyar 24 Milyon TL Harcadık
    40. Okul Öncesi Kodlama Eğitimleri
    41. 15 Temmuz ve İletişim Alt Yapısı
    42. Ege Bölgesi Şirketleri KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için İzmir’de Buluştu
    43. Ömer Özgür ÇETİNOĞLU: “Dijital Dönüşümün Toplumlara ve Şirketlere Etkisi”
    44. Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı
    45. 2019 Küresel İnsan Kaynakları Trendleri
    46. Filyos Endüstri ve Liman Bölgesi’ne 1,5 Milyar Dolarlık Yatırım
    47. Türk Ekonomi Bankası A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    48. Deneyap Teknoloji Atölyeleri Projesi’nde Ders Zili Çaldı
    49. Orta Yaş Üzeri Facebook, Genç Kuşak Instagram Kullanıyor
    50. GİB’in Yeni Tebliği ile E-Dönüşüm Hızlanıyor
    51. Hastanelerin Sonu mu Geliyor?
    52. Avrupa Birliği, Kişisel Verilerin İhlali Nedeniyle Şirketlere 315 Milyon Euro Ceza Kesti
    53. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’ndan Öğrencilere Yerli ve Milli Destek
    54. TÜBİTAK Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı Düzenlendi
    55. Bakan Varank INNOPROM Uluslararası Sanayi Fuarı’nın Açılışında Konuşma Yaptı
    56. Uygun Adım Geleceğe: Ar-Ge ve İnovasyon
    57. Türkiye’de Çalışanların Üçte Biri Eski İş Yerlerinin Dosyalarına Erişebiliyor
    58. Dijital Dönüşüm, otomotiv yan sanayi ve tedarikçileri nasıl etkileyecek?
    59. Otomotiv endüstrisinin yeni trendleri nelerdir?
    60. İnovasyon nedir? Tofaş’ta uygulanan inovasyon süreçleri nelerdir?
    61. Türkiye’de otomotiv sektörünün önemi nedir?
    62. Akıllı fabrikalar nedir?
    63. Havacılık ve Uzay Uygulamalarından Önemli Rol Oynayacak Projeler
    64. Cathay Pasific Airway Limited’in Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
    65. Marriott International Inc.’in Veri İhlaline 1 Milyon 450 Bin TL İdari Para Cezası
    66. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş.’nin Veri İhlaline 550 Bin TL İdari Para Cezası
    67. Pizza Restaurantları A.Ş. (Domino’s Pizza) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    68. Türkiye Drone Şampiyonası 2. Etabı Çanakkale’de Sona Erdi
    69. PİLOT’un Yeni Dönem Girişimleri Belli Oldu
    70. E-Spor Geleceğin Futbolu Olacak
    71. Türkiye Drone Şampiyonası 2. Etabı Çanakkale’de
    72. Bakan Varank’tan Otomotiv Devinin Ar-Ge Merkezi’ne Ziyaret
    73. Dünyaya İlham Verecek 19 Genç
    74. Teknolojik Dönüşümden Kaçmak Mümkün mü?
    75. Şenol VATANSEVER: “Yüksek Teknoloji Üreten Türkiye”
    76. Türkiye’deki Üst Düzey Yöneticilerin Ajandası: Yapay Zekâ
    77. 5G’de Endüstrinin Doğru Varsaydığı Yanlışlar
    78. Tüketiciyi Hacker’dan Çok Perakendeci Korkutuyor
    79. Akıllı Oyuncaklar Yaratıcılığı Besliyor
    80. İthalata ve Tüketim Toplumu Olmaya Devam (mı?)
    81. Metro Grosmarket Bakırköy Alışveriş Hiz.Tic.Ltd.Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    82. Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    83. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    84. Türkiye Ekonomisine Güç Vermeye Devam Ediyor
    85. FinCube Startup’ları Yatırımcılarla Buluştu
    86. 12 Milyon Hastanın Verileri Çalındı
    87. I-TECH Teknoloji Dolu 3 Gün Yaşattı
    88. Foriba ve Iyzico Türkiye Girişimcilik Ekosistemi’nin Gururu Oldu
    89. MIXX Awards Europe 2019 Ödülleri Sahiplerine Kavuştu
    90. 5G Beklenenden Hızlı Benimseniyor
    91. Workup Girişimcilik Programı 4. Dönem Mezunlarını Verdi
    92. Manisa Valiliği’nden Çocuklara Yönelik Kodlama Projesi
    93. Ege İhracatçı Birlikleri “İhracat 4.0”ı Hayata Geçiriyor
    94. Dijital Dönüşüme Direnç Gösteren İşletmeler 10 Sene Sonra Hayatımızda Olmayacak!
    95. Türkiye Fintek Piyasasında 165 Milyon Dolarlık Satın Alma
    96. Avrupa Dijital Reklam Yatırımları 2018’de 55 Milyar Euro’yu Aştı
    97. Intel İşlemcilerindeki Güvenlik Açığı Milyonları Etkileyebilir
    98. Siber Saldırıya Uğrayan Şirketin Notu Düşürüldü
    99. Yapay Zekâlı Konuşma Tanıma Teknolojisi
    100. Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçebilir mi?
    101. Dünya Milenyum Kuşağı ile Değişecek: Yıka Yıka Geliyorlar
    102. ‘Can Yoldaşı’ Robot
    103. HAZIRLANIN! Yapay Zeka İnsan Zekasını Geçmek Üzere…
    104. İzmirliler KVKK’ya Uyumlu Hale Gelmek için 18 Haziran’da Buluşuyor!
    105. KVKK’nın Facebook’a Kestiği Ceza ile İlgili Facebook’tan Açıklama Yapıldı
    106. Sağlıklı Rekabet Ortamı için Kişisel Veri Güvenliği Şart
    107. Liseliler Teknolojiyle Yarını İnşa Ediyor
    108. CEO’ların 2019 Yatırım Gündeminde Yapay Zekâ Var
    109. Bayram Tatilinde Yola Çıkmak için En Uygun Zamanlar
    110. Şenol Vatansever, 360’ta Birol Güven ile Gelecek Geliyor’a Konuk Oldu
    111. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. – KVKK Kararı
    112. CIO’lar İş Süreçlerinde Dijital Dönüşüm ile Şirketlerini Geleceğe Taşıyor
    113. Otonom Teslimat Robotu İnsan Gibi Yürüyor
    114. Yükselen Markalar – Gelecekte Bilişim Konferansı
    115. 1 GB Mobil İnternete 2,25 Dolar Ödüyoruz
    116. WannaCry’ı Unutmayalım!
    117. Yusuf EVMEZ: “Fidye Yazılımları Kâbusunuz Olmaktan Çıksın”
    118. Oy Verme Teknolojileri ve Elektronik Oylama
    119. Tatilde Gözetleme Cihazlarının Kurbanı Olmayın
    120. Çin’de Drone ile Tam Otomatik ve Akıllı Dağıtım Hizmeti Başladı
    121. Veri Bilimi ve Veri Bilimcisi
    122. Akıllı Şehirler, Teknoloji ve Yeni Tüketici Profili
    123. Paylaşım Ekonomisi 400 Milyar Dolara Koşuyor
    124. Dosya Konusu: “Siber Güvenlik”
    125. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
    126. Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencileri Günde 6 Saat Oyun Oynuyor
    127. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda Geleceği Konuştuk
    128. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Türk Firmaları Dünyanın En Büyük Savunma Sanayi Firmaları Arasına Giriyor”
    129. Gençler İş Hayatından Ne Bekliyor?
    130. Siber Saldırganlar Şimdi de İş Arayanları Hedef Alıyor
    131. Şirketlerin Yüzde 93’ünden Fazlası Akıllı Teknolojinin Dijital Dönüşümün Anahtarı Olduğunu Düşünüyor
    132. Türkiye Drone Şampiyonası Sona Erdi
    133. Quantum Bilgisayarlar Hacker’ların Eline Geçerse Ne Olur?
    134. Microsoft Corporation – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    135. Facebook Nezdinde Gerçekleşen Veri İhlaline 1 Milyon 650 Bin TL İdari Para Cezası
    136. KARMA Gerçeklik Laboratuvarı Açıldı
    137. İlk Çeyrekte Jeopolitik Saldırılar Arttı
    138. Akıllı Stadyum Devri
    139. Yapay Zekâ’nın Son Trendleri I-TECH’te Görücüye Çıkıyor
    140. Parolalarda En Çok Kullanılan Süper Kahraman
    141. Bakanlar DENEYAP Heyecanına Ortak Oldu
    142. TİM Başkanı: “Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye Hedefini İnovasyonla Elde Edebiliriz”
    143. 5 Dakikada “Gelecekte Bilişim Konferansı”
    144. Hacker’lardan 30 Milyar Sızma Girişimi
    145. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Mehmetçiğe Süper Lazer Silah Geliyor”
    146. Gökdeniz Gemi Platformları için Yakın Hava Savunma Sistemi Tanıtıldı
    147. Siber Tehditleri Gerçek Zamanlı Olarak Yakalayın!
    148. Tablet Kullanımı 1 Yaşın Altına İndi
    149. Yapay Zekâ ve Bilişsel Bilim Alanında Çok Sayıda Uzman Bir Araya Geldi
    150. Sürücüler Araçlarına Daha Fazla ‘Bağlanacak’
    151. ISAF Exclusive Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik Oturumu
    152. Dünyayı Robotlardan Önce Algoritmalar Ele Geçirdi
    153. KVKK Başkanı Uyardı: “Biyometrik Veriler Gelişigüzel İşlenemez”
    154. Neuromarketing ve Dijital Teknoloji
    155. Telekom Sektörü Durgunluğa Meydan Okuyor
    156. Nesnelerin İnterneti ve Teknolojik İnsan Faktörü
    157. Lokomotif: Bilgi Teknolojileri
    158. 450 Robotun Yarıştığı Robokan Ödül Dağıttı
    159. Momo Challenge Çocuklar için Önemli Bir Tehlike mi? Yoksa Viral Bir Aldatmaca mı?
    160. Savunma ve Havacılıkta Sipariş Rekoru
    161. Savunma Sanayiinde İhracatımız Yüzde 20 Arttı
    162. Türkiye’nin Özel Yetenekli Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor
    163. Elektrikli ve Hibrid Araçlar Sürüş Etkinliğinde Testi Geçti
    164. Hakan NERGİS: “Türkiye Spor Zirvesi’nde Buluşalım”
    165. Çocuklar Sokakta Oynamayı Tablete Tercih Ediyor
    166. Dünyaları Tamamen Dijital Olan Bir Nesli Nasıl Koruyabiliriz
    167. Dosya Konusu: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
    168. Güvenlik Sektörünün CONFEX’i ISAF Exclusive Ankara’da Gündemi Belirledi
    169. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Bilişimin Gündemini Belirleyecek
    170. Av. Arb. Murat KEÇECİLER: “Kişisel Verileri Koruma Politikası Nasıl Şekillenmeli?”
    171. Türkiye’nin Yıldızlı Projeleri Belli Oldu
    172. Endüstri 4.0 Devrimi 5G Teknolojisi ile Hızlanacak
    173. Gelecekte Bilişim Konferansı’nda 300 Kişi Birbiriyle Tanışacak!
    174. Çağrı Merkezi Sektörünün Sağladığı İstihdam 108 Bin Kişiye Ulaştı
    175. Blok Zinciri Yatırımları 3 Yılda Yüzde 400 Artacak
    176. Çevre Teknolojileri Buluşmasına 84 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçi
    177. Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru Oldu
    178. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019’a Seçilen Girişimler Belli Oldu
    179. Attığınız USB’lere Dikkat!
    180. Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor
    181. Türk Savunma Şirketleri Malezya’da Önemli Adımlar Attı
    182. Savunmada 2019 İhracat Hedefi 3 Milyar Dolar
    183. Türk Savunma Sanayisi Gücünü Asya’ya Taşıdı
    184. En Büyük Şikayet Konusu Tele Pazarlama
    185. Türkiye’nin Kurtuluşu Bilişimle Olacak
    186. “Gelecekte Bilişim Konferansı” Geleceğin Akıllı Dünyasına Işık Tutacak
    187. Blockchain Her Alanda… Değişimleri Nasıl Avantajımıza Çeviririz?
    188. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Değişim, Dijital ve Değerler Konuşuldu
    189. Siber Hippiler
    190. Türkiye’de Elektrik Piyasasının Gelişimi ve Bilişim
    191. Bu Yaz Oyun Yaz
    192. Veri Analizinde Lider Olmak?
    193. İbrahim ELBAŞI: “Dijital Dönüşüme Katkı Sağlayacak Yenilikçi Fikirlerin Adresiyiz”
    194. Değişim Yönetimi ve Endüstri 4.0
    195. 3. Taraf Veri İhlalleri Şirketlerin Başını Ağrıtıyor
    196. Güvenlik Açıklarını Ortaya Çıkararak 1 Milyon Dolar Kazandı
    197. Dosya Konusu: “Perakende Sektörü”
    198. HİSAR’dan Bir Başarı Daha
    199. Android Dünyasında Bir İlk: Yapay Zekalı Asistan
    200. Tansu YEĞEN: “Yapay Zekâya Giden Yol: Robot Yazılımlar”
    201. Kişisel Verilerinizin Hesabını Sorun!
    202. Hunko Motorlu Araçlar San. Ve Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    203. ASF Otomotiv A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    204. Kaya Seyehat Turizm San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    205. Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Yapılacak
    206. Boeing CEO’sundan Kamuoyuna Açıklama
    207. KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı
    208. “Madde ve Gerekçesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bilgi Notu) ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Terimler Sözlüğü” Yayınlandı
    209. Bölgenin Dijital Açıdan En Olgun Ülkesi Türkiye
    210. TÜSİAD Tokyo’da Düzenlenen B20 Zirvesi’ne Katıldı
    211. Elektronik Harpte Kullanılacak Uçaklar Türkiye’ye Geldi
    212. “Hibrit Savaş” ve “Siber Terör” Gündemin İlk Sırasına Oturdu
    213. Turizm, Perakende ve Telekomünikasyon Sektörlerinde İşe Alımlar Hız Kazandı
    214. Gemicilik Sektörü Dijitalleşmede Geç Kalıyor
    215. İnternetten En Büyük Beklenti Eğitime ve Sağlığa Kolay Erişim
    216. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ Oldu
    217. Robot Nüfusu 2,5 Milyon Oldu
    218. Medya ve Eğlence Şirketleri 2019’da Baby Boomers Kuşağına Odaklanacak
    219. Avrupa Otonom Araçta ABD’yi Solluyor
    220. Veri Sorumlularına Örnek Olması için “KVKK KİŞİSEL VERİ SAKLAMA ve İMHA POLİTİKASI” Yayınlandı
    221. Kamuda ve Özel Sektörlerde Siber Güvenlik ISAF Exclusive’de Masaya Yatırılıyor
    222. Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek
    223. Turmobil Turizm Rent a Car Taşımacılık ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    224. Çocukları “Momo”dan Korumak için Ne Yapmalı?
    225. VERBİS’e Kayıtla İlgili Olarak Veri Sorumlularına Yardımcı Olmak Üzere “SORULARLA VERBİS” Yayınlandı
    226. Türk Ekibi Antarktika Bilim Seferi’nden Döndü
    227. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “5G’yi 2020’de Hizmete Sunacağız”
    228. İstihdam Seferberliğine Destek: İlk Dört Ayda 1300 Yeni İstihdam
    229. KVKK İhlali Korkusu CISO’ların Yüzde 63’ünü Uykusuz Bırakıyor
    230. Dijital Dönüşümün Dünya Liderleri İstanbul’da Bir Araya Geliyor
    231. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN: “Akıllı Ulaşım Teknolojileriyle En Baştaki Hedefimiz, Ölümlü ve Ağır Yaralanmalı Kazaları Azaltmak”
    232. KKTC’de Toplam Bedeli 352 Milyon Lira Olan 4 Proje Gerçekleşecek
    233. Yerli ve Milli Bilişim Ürünlerimizi Bu Topraklarda Üretiyoruz
    234. Siber Korsanların 13 Milyon Euro Ele Geçirmeye Çalıştığı Banka Operasyonlarını Durdurdu
    235. Dünyanın En Hafif Mayın Dedektörü: OZAN
    236. Adnan Özen İnşaat Taah. En. Turz. Tiç. ve San. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    237. TÜBİTAK, Bilim ve Teknoloji Haftasını Çeşitli Etkinliklerle Kutlayacak
    238. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “Sırada Yerlileşme Var”
    239. Mobil Cihazlara Yönelik Saldırılar 2018’de İki Kat Arttı
    240. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK: “KOSGEB Akıllı Dijital Teknolojiyi Destekleyecek”
    241. ING Bank A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    242. Okullara TEKNO-ÖNDER Geliyor
    243. En Zengin 100 Türk Açıklandı
    244. Mavi Vatan’da Milli Sistemler Görevde
    245. Silikon Vadisi’nin Tahtı Sallanıyor
    246. Ekran Karşısında Geçirilen Zamanı Azaltmak için 8 Öneri
    247. Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    248. Borlease Otomotiv A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    249. Derindere Turizm Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. – KVKK İhlal Bildirimi
    250. Dijital Dönüşüm; Blockchain Zirvesi 26 Nisan’da İstanbul’da Gerçekleşecek
    251. Big Data ve Yeni Siyaset
    252. Türk Sanayi Kuruluşu AB Horizon 2020’den En Yüksek Teşviği Almaya Hak Kazandı
    253. Ömer ÇOLAKOĞLU: “Dijital Dönüşümde ‘Simple’ Düşünmek”
    254. Siber Güvenlik Çalışanlarınızla Başlıyor
    255. Mustafa GAYIR: “Türkiye’de Lojistik Sektörü ve Dijital Dönüşüm Evresi”
    256. Savunma Sanayii Başkanlığı & Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Teknopark İstanbul İş Birliği ile “Siber Güvenlik Fikir Yarışması”
    257. Rafine Bilgi ve Rekabetçi Teknoloji
    258. E-Posta Dolandırıcılarına Göz Açtırmayın
    259. Dijital Paranın Kaderi Kurumsallaşmaya Bağlı
    260. Dijitalin En İyileri 9. MIXX Awards Türkiye’de Belli Oldu
    261. Dosya Konusu: “Blockchain”
    262. Cem SÜNBÜL: “Dijitalize Dünya, Mobilize Medya”
    263. IT Forum Turkey’de Günümüzün Dünyası ve Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu
    264. Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya Oldu
    265. Girişim Hızlandırma Programı Grants4Apps Turkey 2019 Başvuruları için Son Günler…
    266. Simone Kaslowski TÜSİAD Başkanı Seçildi
    267. “A Ticket For Your Future” Programı Başvuruları Başladı
    268. Uzay Teknolojileri İçin İş Birliği
    269. Sihirli Kelime: “Empati”
    270. Türk Oyun Devi Yeni Oyunlar ve Teknolojiler için Ekibini Genişletiyor
    271. Yapay Zekâ ve Blockchain ile Sahtecilik Tespiti
    272. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı Cömert Varlık Oldu
    273. Türk Şirketten ABD’de Uzay ve Havacılık Yatırımı
    274. Beyaz Eşyalarınızın Suça Karışmadığından Emin misiniz?
    275. 2018 Yılı İhracat Şampiyonları Belli Oldu
    276. Kadıköy Geleceği Konuşuyor: Yapay Zekâ Geleceğimizi Nasıl Etkileyecek?
    277. Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirim
    278. Clickbus Seyahat Hizmetleri A.Ş. (Nereden Nereye) – KVKK Veri İhlali Bildirim
    279. Enterprise (Yes Oto) – KVKK Veri İhlali Bildirim
    280. 750 Genç Yarını İnşa Etmek için Proje Üretecek
    281. Bulut Bilişim 3 Yılda 130 Bin Kişiye Yeni İş Fırsatları Yaratacak
    282. Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri Sergisi Kapılarını Açıyor
    283. Japon Teknoloji Şirketi Türkiye Pazarına Girdi
    284. Siber Suç Karaborsaları Yıkıcı Endüstriye Dönüştü
    285. Bakterileri Yok Eden, Radyasyona Kalkan Olan Seramik
    286. Boğaziçi Ventures’ın Yeni Ortağı Kenan Çolpan Oldu
    287. İş Gücünde Dijital Yetkinliğin Artırılması Avrupa’da Büyümeyi Canlandırabilir
    288. Avrasya’yı Buluşturan Nesnelerin İnterneti Zirvesi Yeniden İstanbul’da!
    289. Yükselen Markalar – IT Forum Turkey 2019
    290. Teknoloji Girişimcileri İstanbul’dan Global Pazarlara Açılıyor
    291. KVKK’da Şirketleri Rahatlatacak Lisans Kiralama Dönemi Başlıyor
    292. KVKK Başkanı: “Kişisel Verilerin Korunması Noktasında Tüm Sektörlere Yol Gösteriyoruz”
    293. 2019 Yılında Türkiye’deki Teknoloji Harcamaları 17,1 Milyar Dolara Ulaşacak
    294. İş ve Ekonomi Dünyası Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Buluşuyor
    295. Dijital Dünyanın “Oscar”ı MIXX Awards Türkiye’de Finale Kalanlar
    296. Robot Kuryeler Şehirleri Dönüştürecek
    297. Siber Suçlular 2018’de Basit DDoS Operasyonlarından Vazgeçti
    298. PİLOT’tan Girişimcilere 125 Bin TL Nakit Destek
    299. Holiday Inn İstanbul – Şişli – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    300. Hedef Araç Kiralama ve Servis A.Ş. (Hedef Filo) – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    301. Ticari Yazılımda Kiralama Dönemi Başlıyor
    302. Netmarble EMEA Genel Müdürü Aras Şenyüz Oldu
    303. Ar-Ge’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Örneği
    304. 2019 Yılının Öne Çıkan 6 Teknoloji Trendi
    305. Sigortacılık Sektöründe ‘Çevik’ Büyümenin Lokomotifi Teknoloji ve İnovasyon
    306. Telekom Sektörü Gelecek Üç Yıl için İddialı
    307. Çocuklar Kontrol Bende Programıyla Bilinçleniyor
    308. Türkiye’de Y Kuşağının Yüzde 73’ü Online Tehdide Maruz Kalıyor
    309. 2030 Yılı Gelecek Hayalini Çek, Lizbon’da Eğitim Fırsatını Yakala
    310. TikTok #DahaİyiBirİnternet Kampanyasını Başlattı
    311. Yerel Seçimin Kilidi Gençler ve Fiber İnternet
    312. Arşiv Koleksiyonlarındaki 1.800.000 Yazılı ve Görsel Dijital Belge Kullanıma Açıldı
    313. Oyun Severler 4 Gün Boyunca Oyun ve Dijital Eğlenceye Doydu
    314. Milli Girişimler Sahneye Çıktı
    315. Çalışandaki Güven Eksikliği Yüzde 30 Kayıp Demek
    316. Kişisel Cihazlar Şirket Ağları için Arka Kapı mı?
    317. 5G Üzerinden Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri
    318. Cybercamp’te Geleceğin Siber Güvenlik Uzmanları Yetişiyor
    319. Chafer Siber Casusluk Grubu İran’daki Elçilikleri Hedef Aldı
    320. Dünyada 3 Milyon Siber Güvenlik Uzmanı Açığı Devam Ediyor
    321. Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın Oldu
    322. Kayseri ve Bursa’nın Doğalgaz Dağıtımını SOCAR Yapacak
    323. Apple’ın Güvenlik Açığının Siber Saldırganlar Tarafından Kullanılması Zor
    324. Vodafone Discover Genç Yetenek Programı’na Başvurular Başladı
    325. Uluslararası Dolandırıcılık Raporu Yayınlandı
    326. İlaç Sektöründe Teknoloji Şirketleriyle Evlilikler
    327. Ebeveynler Çocuklarını Mavi Balina Oyunundan Nasıl Koruyabilir?
    328. KVKK’da Dev Cezalara Doğru…
    329. Huawei Kurucusundan Casuslukla İlgili Kritik Açıklama
    330. Geleceğin Yayın Platformu için İmzalar Atıldı
    331. Yeni Türkiye’de Teknolojinin Yeri ve Geleceği
    332. Dosya Konusu: “Endüstri 4.0”
    333. Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler
    334. 46 Bin Kişi ile 48 Saatlik Oyun Tasarım Maratonu
    335. Her Nesneye Bir İnternet
    336. Hakan YILMAZ: “Dijitalleşmenin Tam Zamanı”
    337. Nesnelerin İnterneti
    338. 100 Samsung Telefon Hediye! Dergilik’te “Dijital Biz”i İndir, Şansını Katla!
    339. Adem KAYA: “Bilişimin Geleceği ve Türkiye’nin Pazardaki Konumu”
    340. Başakşehirli Çocuklar Kendi Animasyon Filmlerini Üretiyor
    341. Kripto Paralar ve Terörün Finansmanı
    342. Optimum Otomotiv Satış Sonrası Çözümleri Tic. A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    343. ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    344. TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    345. İnsan Sağlığının En Etkin Koruyucusu: Gıda ve Sağlık Sektörlerinde Akıllı Etiket Kullanımı
    346. İhracat Yeşil Sahalara İniyor
    347. Süleyman DEMİR: “Turizmde Deneyimlerimiz Teknolojiye Doğru Yöneliyor”
    348. ANIMOTO Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    349. Dijital Dönüşüm
    350. Çocuklarla Birlikte Büyüyen TEGV 24 Yaşında!
    351. Mobil Oyun ve Uygulamalara 101 Milyar Dolar Harcadık
    352. Yapay Zekânın İhtiyaç Duyduğu 5 Meslek
    353. Blokzincir Araştırma Ağı (BAĞ) Kuruluyor
    354. Mustafa ÇELİKPENÇE: “Türkiye’de Bilişim ve Gelecek 5.0”
    355. Sevgilinize Hediye Alırken Siber Saldırganların Hedefi Olmayın
    356. Çocuklarımız Endüstri 4.0 Devrimine Hazır mı?
    357. Yıldızlı Projeler Yarışması’na Başvurular Başladı
    358. Yerli ve Milli Teknolojiler için Paydaşlar Buluşuyor
    359. ThingsPro Suite Çözümündeki Yedi Açık Kapatıldı
    360. Dubai’den Türkiye’ye 200 Milyon Dolar Geliyor
    361. Uçan Araba, Sürücüsüz Araç, Roket Yarışmaları… TEKNOFEST 2019 Başvuruları Başladı!
    362. Dr. Özgür AKIN: “AKINROBOTICS İnsansı Robot Teknolojilerini Yönlendiriyor”
    363. Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Akıllı Sistemler
    364. Siber Dolandırıcılar Bu Kez Netflix’i Alet Ediyor
    365. Verinin Dönüşüm Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) Yeri Konuşuldu
    366. Ahmet Hamdi ATALAY: “Teknolojide Geleceği HAVELSAN Yazıyor”
    367. Üretmeye, Markalaşmaya, İhracata ve Büyümeye Odaklanma Zamanı
    368. Türkiye’nin İlk, Avrupa’nın En Büyük Espor Sahnesi Açıldı!
    369. Kadın Yönetici ile Çalışan Şirket, Y ve Z Kuşağını Kazanır
    370. Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
    371. 773 Milyon Email Hacklendi! İçinde Sizinki de Var mı?
    372. BT Yöneticileri “İş’te Güvenlik: Risk ve Esneklik” Teması ile BT Güvenlik Zirvesinde Buluşacak
    373. IAB Türkiye’de Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
    374. Geleceğin Mühendisleri Merak Makinesi Programında Geliştirdikleri Tasarımları Sergiledi
    375. Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’de Teknoloji Sektörünün Öncüleri Belirlendi
    376. Ayakkabını Uzaktan Kumanda Et
    377. Turizmin Geleceği Blockchain Teknolojileriyle Değişiyor
    378. Smart Future Expo 2018’de Gelişen Yeni Teknolojiler Konuşuldu
    379. Nesnelerin İnterneti ile Kurumsal Kaynak Planlama
    380. Alaattin ÇAĞIL: “Sosyal Medya Geliştikçe Bizleri Bekleyen Riskler”
    381. Siber Güvenliğinizi Taçlandırın!
    382. Endüstri 4.0 ve Akıllı Lojistik
    383. Enez ÖZEN: “Türkiye, Sosyal Medya Kullanımında Dünyada İlk 5’te”
    384. Kapıyı Çalan Mekanik Kol
    385. Dr. Mustafa Özgür GÜNGÖR: “Ar-Ge ve Dijital Dönüşüm”
    386. Yeni Teknolojiler ve Değişim
    387. Said ERCAN: “Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu”
    388. “Dijital Türkiye” Hedefine Platform ve Çözümlerle Katkıda Bulunuyoruz
    389. Ferdi YILMAZ: “Türkiye İnovasyon Sisteminde Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0 ve Bilinçli Teknoloji”
    390. BİLİŞİM GRUBU Teknoloji Gündemini Değerlendirdi
    391. Hüsnü TAVLAŞ: “Öncelik Siber Güvenlik Olmalı”
    392. Bilişimciler Zirvesi’nden Tüm Türkiye’ye Gelecek 5.0 Çağrısı!
    393. Dijital Dünyanın Nabzı “Dijital Biz Dergisi” ile Atıyor
    394. Marriott International, Inc. – KVKK Veri İhlali Bildirimi
    395. Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi 2018 – Açılış Töreni ve Sponsor Konuşmaları
    396. Smart Future Talks – Şenol Vatansever
    397. BİLİŞİM GRUBU, Gelecek 5.0 Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Yaptı
    398. Bilişim sektöründe Satış Entegrasyon Modeli – Şenol Vatansever
    399. İstanbul Bilgi Üniversitesi İçerikle Pazarlama Konferansı 2017 – Pazarlamayı Değiştiren Kodlar Sunum Videosu
    KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı

    KVKK Tarafından “Data Protection in Turkey” Yayınlandı

     

    Data Protection in Turkey:

    https://kvkk.gov.tr/SharedFolderServer/CMSFiles/5c02cb3c-7cc0-4fb0-b0a7-85cb90899df8.pdf

     

    KVKK

    Tags: , , ,

    Related Article

    img advertisement
    img advertisement

    ETİKETLER