Kodlama ve Veri Bilimi ile Değişimin Parçası Olmak İsteyenler için Datathon

 

McKinsey & Company, küresel çapta yürüttüğü analitik, makine öğrenimi, veri bilimi gibi yüksek teknoloji deneyimlerini genç nesil ile buluşturmak üzere Avrupa ve Türkiye’yi kapsayan bir datathon etkinliği düzenliyor. 25 Nisan’da İstanbul, Varşova ve Zürih’te eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek datathon ile öğrenciler ve maksimum 5 yıl tecrübeye sahip profesyoneller, deneyimlerini sınama ve geliştirme fırsatları elde edecek. McKinsey uzmanlarının rehberliğiyle zenginleşecek buluşma için son başvuru tarihi 5 Nisan 2020.

 

Yönetim danışmanlığı firması McKinsey & Company, Avrupa ve Türkiye’de kodlama ve veri biliminin gelişimi için ‘McKinsey’s Datathon: The City Cup’ etkinliğini gerçekleştiriyor. Bu yıl 25 Nisan, Cumartesi günü İstanbul, Varşova ve Zürih’te eşzamanlı olarak düzenlenecek datathon buluşmasına teknoloji ile değişimin parçası olmayı hedefleyen lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve 5 yıla kadar deneyimli profesyoneller davetli. Son başvuru tarihi ise 5 Nisan 2020.

Etkinlikte McKinsey’nin analitik, makine öğrenimi, veri bilimi ve kodlama alanında güçlü deneyimi ile tanışma şansı elde edecek olan katılımcılar, McKinsey uzmanlarından mentorluk, yeni iş fırsatları hakkında bilgi alma ve yeni ilişkiler ve deneyimler kazanma şansı da yakalayacak. Tüm gün sürecek datathon’da katılımcılar 3’er kişilik takımlar halinde yarışacak.

3 şehirde birden düzenlenecek etkinlik sonunda 1. seçilen takım, bu yıl 37’incisi düzenlenen ve makine öğrenimi alanında yüksek prestije sahip International Conference on Machine Learning’e katılım imkânı kazanacak. 2. takım tercih ettikleri yerel bir konferansa katılım ve cihaz desteğinin, 3. takım ise online eğitim platformu Data Camp’e bir yıllık üyelik ve cihaz desteğinin sahibi olacak.