Editör

Şenol VATANSEVER

 

 

Temmuz 2019

 

Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı

 

Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı”, “Dijital KOBİ Hareketi” ana temasıyla Smart Future Forum tarafından 30-31 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde Dijital Biz Dergisi sponsorluğunda düzenlenecek.

Teknoloji tüketen değil teknoloji üreten nesiller yetiştirmeye katkı sağlamak, teknoloji geliştiricilerinin buluşma noktası olmak, bilim ve teknoloji geliştiren hedef sektörleri bir araya getirmek, yerli teknoloji üretimi konusunda farkındalık ve bilinirlik oluşturmayı sağlayacak ortam ile dijital ekonomiye dönüşümde çözüm platformu olarak katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlik BİLİŞİM GRUBU ve Bilişimciler vizyonu ve misyonu ile de örtüşüyor.

Smart Future World Expo, Türkiye’nin ve bölgenin dijital dönüşüm ve akıllı teknolojiler temelinde geleceği tartışan en önemli zirvesi ve fuarı. Her yıl özenle seçilip tasarlanan temalarla dönüşümün öncüsü firmaların ve kurumların yer aldığı fuar alanı, eş zamanlı konferansları barındıran zirve, üst düzey yöneticileri bir araya getiren C-Level network alanı, dijital teknoloji temelli girişimci projeleri ve yatırımcı potansiyeli oluşturan proje pazarı gibi tamamlayıcı etkinlikleri bir araya getiren kapsamlı konseptiyle bu alanda fark oluşturuyor.

Smart Future World Expo; geçen sene 14-15 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde farklı sektör ve bölgelerden 150 kurumun ve kuruluşun, 100’ün üzerinde konuşmacının, 500’e yakın yenileşimci projenin katılımıyla düzenlenmiş, 10.000’in üzerinde profesyonel tarafından ziyaret edilmişti.

Dijital Biz Dergisi ve sivil toplum kuruluşlarımız ile geçen sene olduğu gibi bu sene de destekleyeceğimiz “Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı” etkinliğinin duyuruları ulusal ve uluslararası tanıtım imkânları en üst düzeyde kullanılarak yapılıyor. Dijital Biz Dergisi’ne Ağustos, Eylül ve Ekim sayılarında verilen reklamların iki katına kadar olan tutarı etkinlik sponsorluklarında indirim olarak alınabiliyor. Detaylı bilgi için: reklam@dijitalbiz.com

“Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı”nda görüşmek dileğiyle…