Gelecekte Bilişim Konferansı 27 Nisan’da Yapılacak

 

Dijital ve akıllı sistemler, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojilerin konuşulacağı konferans, SETA İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

Anadolu Ajansı – Dijital ve akıllı sistemler, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojilerin konuşulacağı “Gelecekte Bilişim Konferansı”, 27 Nisan’da SETA İstanbul Konferans Salonu’nda yapılacak.

Bilişim Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, Smart Future Forum tarafından “Gelecek Geliyor” sloganıyla düzenlenen konferansta dijital dönüşüm ve değişim bilişim sektörü perspektifinden değerlendirilerek, dijital teknolojiler konusundaki farkındalığın artırılması, alanında uzman konuşmacıların sektöre vizyoner bir bakış açısı kazandırması ve gelecek vizyonu çizmesi hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bilişim Grubu Başkanı Şenol Vatansever, geçen eylül ayında yapılan Bilişimciler Gelecek 5.0 Zirvesi 2018’den sonra büyük kapsamlı ilk konferansı düzenleyeceklerini belirtti.

Haberin devamı: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/gelecekte-bilisim-konferansi-27-nisanda-yapilacak/1422369