Özel Haber

Sporun Tüm Paydaşları Türkiye Spor Zirvesi’nde Bir Araya Geliyor

 

Sporun her alanından yetkin isimler, başarılı sporcular, sektör çalışanları ve spor yorumcularının katılımıyla “spor geleceğimizdir” sloganıyla “Türkiye Spor Zirvesi” düzenleniyor.

 

Dijital Biz Dergisi olarak sponsor olduğumuz ve Hakan Nergis Akademisi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye Spor Zirvesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde 27 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Spor Zirvesi, içinde pek çok sektörü barından bir endüstri olan sporu; ekonomik, teknolojik, kültürel ve sosyal yönleriyle ele alacak. Geniş bir tüketim grubuna hitap eden sporun temel sorunları, spor organizasyonlarının ekonomik yüzü, popüler kültürün spora bakışı, sporun medyada yer alma biçimi ve eğitimdeki yeri ile daha birçok konu sektörün profesyonel isimleri tarafından masaya yatırılacak. Futbolun büyük pay sahibi olduğu spor anlayışının ortaya çıkardığı sorunlar ekseninde geniş çerçeveli bir spor kültürü oluşturulması tartışılacak.

Türkiye Spor Zirvesi’nin ilki “Amatör Ruh Profesyonel Oyun” sloganı ile Mart 2018’de düzenlenmişti. Sporculardan antrenörlere, akademisyenlerden ekonomistlere, medya mensuplarından yerel yöneticilere; farklı sektörlerde spor üzerine çalışan, düşünen, üreten isimler bildiri sunmuştu.

Daha fazla bilgi için: www.turkiyesporzirvesi.com