Özel Haber

Güvenlik Sektörünün En Prestijli Buluşması 13-15 Mart Tarihleri Arası Ankara’da Gerçekleşecek

 

Güvenlik sektörünün en prestijli buluşması ISAF Exclusive, 13-15 Mart tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel&Convention Center’da üçüncü kez gerçekleşiyor.

 

2000 yılından bugüne 20 yıldır gerçekleşen, dünyanın en önemli sektör fuarları arasında yer alan ISAF markası altında gerçekleşen ISAF Exclusive, Konferans ve Fuarı eşit oranda bir araya getiren etkinlikleri tarif eden CONFEX özelliğinde gerçekleşiyor.

 

Yurt içinde güvenlik sektörünü bir araya getiren konferans niteliğinde bir etkinliğin eksikliğini gidermek amacıyla düzenlenmeye başlanan ISAF Exclusive Konferansı ve Fuarı, bugün dünyada örneği az bulunur bir etkinlik niteliğine kavuştu.

Güvenlik sektörünün en önemli firmalarının özel proje ürünlerini sergilediği fuarda, bu ürünlerin en önemli alıcısını konumunda olan özel kullanıcılar ziyaret etmek üzere davet ediliyor. Ülke içindeki en önemli projeleri planlayan ve yürüten isimlerin ve birimlerin ağırlıklı ziyaret ettiği ISAF Exclusive Fuarı, katılımcıların %100’e yakın oranda memnuniyetiyle sonuçlanan bir fuar oluyor.

ISAF Exclusive Konferansı’nın üçüncüsünde, geçmiş yıllarda olduğu gibi yine alanlarında çok önemli isimler konuşmacı olarak yer alıyor. Güvenlik, Akıllı Şehirler ve Siber Güvenlik başlıklarının ağırlıklı olduğu konferansta yangın ve iş sağlığı güvenliği ile ilgili de bir oturum yer alıyor. Konferansın ilk gününde konuşulacak olan yerli ve milli teknolojiler konusunu, ikinci gün ağırlıklı olarak akıllı şehirler ve üçüncü gün de siber güvenlik ve yangın, iş sağlığı güvenliği konuları takip edecek.

Kamu kurum ve kuruşlarının ilgili birim yöneticilerinin ve ekibinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm birimlerinin, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün tüm Daire Başkanlıklarının, özel sektör temsilcilerinin, üniversitelerin idari kadrolarının, hastanelerin, otellerin, turizm yatırımcılarının, taahhüt firmalarının ve ilgili meslek gruplarından kişilerin takip edeceği ve Dijital Biz Dergisi olarak sponsoru olduğumuz ISAF Exclusive, 3. yılında geçmiş yıllara oranla artan bir ziyaretçi ilgisi ile karşılaşıyor.

ISAF Exclusive hakkında: https://www.isafexclusive.com